Jorg_Hogerheijde_staand_CVT6715_def web

Jorg Hogerheijde

Junior Consultant T 06 - 12 30 33 58 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Mijn passie ligt bij het ontdekken van nieuwe dingen, het onbekende trekt mij hierin aan. Ik trek er graag op uit, architectuur maar ook natuur & landschap trekt mijn aandacht. Ook ben ik veel bezig met vrienden. Denk hierbij aan een borrel maar ook sport activiteiten. Zo voetbal ik eens per week met een vriendenelftal waar de gezelligheid hoger in het vaandel staat dan de kwaliteit van het voetbal. Daarnaast sport ik nog een aantal keer per week. Hierbij probeer periodiek mijn grenzen te verleggen, zoals het lopen van een marathon. Want naar mijn mening presteer je het beste als je fysiek en mentaal in evenwicht bent. Het stellen van doelen in het leven vind ik belangrijk.

Mijn aanpak

Ik ben niet graag iemand die stilzit en kansen die ik krijg probeer ik met beide handen vast te pakken. Ik ga graag een uitdaging aan en probeer deze d.m.v. een integrale benadering op te lossen. Hierbij is het essentieel om samen te werken, te verbinden maar ook om het grotere geheel te zien. Ik betrek iedereen die relevant is in het proces en probeer hierin samen een weg te vinden om één specifieke uitdaging op te lossen. Mijn kwaliteiten die in dit proces van pas komen zijn dat ik ruimdenkend ben, doelgericht, positief kritisch, onderzoekend, enthousiast, makkelijk aanspreekbaar en een positief persoon ben.

Mijn kennis en ervaring

Mijn kennis ligt op het gebied van Watermanagement, specifiek bij klimaatadaptatie in de stad en hoe neven uitdagingen mee aangepakt kunnen worden in een alomvattende uitwerking. Tijdens mijn studie heb ik bij verschillende bedrijven en organisaties opdrachten uitgevoerd. Hierdoor ben ik er al vrij snel achter gekomen wat mijn passie is. Namelijk het integraal benaderen van uitdagingen en in het speciaal klimaatadaptatie, energie transitie en circulaire economie.

We staan aan de vooravond van ingrijpende en fundamentele veranderingen in onze samenleving om onze niet duurzame samenleving om te zetten naar een duurzamere samenleving. Ik ben afgestudeerd in hoe klimaatadaptatie, energie transitie en circulaire economie vertaald kunnen worden van nationale doelstellingen tot daadwerkelijke veranderingen in de samenleving op lokaal niveau.

Mijn verfrissende en andere blik kan organisaties en partijen ondersteunen/klaarmaken hoe ze moeten omgaan met deze nieuwe veranderingen. Met als doelstelling de uitdaging op te lossen en het om te buigen tot iets waar baten vandaan gehaald kunnen worden.

Betrokken bij de volgende projecten