Jorg_Hogerheijde_staand_CVT6715_def web

Jorg Hogerheijde

Junior Consultant stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Mijn passie ligt bij het ontdekken van nieuwe dingen, het onbekende is wat mij hierin aantrekt. Daarom trek ik de helft van de tijd er graag op uit en reis ik, hierin trekt architectuur maar ook natuur & landschap mijn aandacht. De andere helft van de tijd ben ik veel bezig met vrienden, dit kan zijn een borrel hier en daar maar ook sporten. Zo voetbal ik eens per week met een vriendenelftal waar de gezelligheid hoger in het vaandel staat dan de kwaliteit van het voetbal. Daarnaast sport ik drie keer week, waarbij ik af en toe ook mijn grenzen probeer te verleggen. Op mijn 17de ik mijn eerste marathon gerend. Want naar mijn mening presteer je het beste als je fysiek en mentaal in evenwicht bent en als je doelstellingen stelt in het leven die je wilt nastreven.

Mijn aanpak

Ik ben niet graag iemand die stilzit en kansen die ik krijg probeer ik met beide handen vast te pakken. Ik ga graag een uitdaging aan en probeer deze d.m.v. een integrale benadering op te lossen. Hierbij is het essentieel om samen te werken, te verbinden maar ook om het grotere geheel te zien. Ik betrek iedereen die relevant is in het proces en probeer hierin samen een weg te vinden om één specifieke uitdaging op te lossen. Mijn kwaliteiten die in dit proces van pas komen zijn dat ik ruimdenkend ben, doelgericht, positief kritisch, onderzoekend, enthousiast, makkelijk aanspreekbaar en een positief persoon ben.

Mijn kennis en ervaring

Mijn kennis ligt op het gebied van Watermanagement, dit is een brede opleiding waarin je alomvattend naar een uitdaging leert te kijken. Dit is op technisch, beleid, ontwerpend en onderzoekend vlak maar ook project/proces management is hierin een kernpijler. Tijdens mijn studie heb ik bij verschillende bedrijven en organisaties opdrachten uitgevoerd hierin ben ik erachter gekomen wat mijn passie is. Namelijk het integraal benaderen van uitdagingen en in het speciaal klimaatadaptatie, energie transitie en circulaire economie.

We staan aan de vooravond van ingrijpende en fundamentele veranderingen in onze samenleving om onze niet duurzame samenleving om te zetten naar een duurzamere samenleving. Ik ben afgestudeerd in hoe klimaatadaptatie, energie transitie en circulaire economie vertaald kunnen worden van nationale doelstellingen tot daadwerkelijke veranderingen in de samenleving op lokaal niveau.

Mijn verfrissende en andere blik kan organisaties en partijen ondersteunen/klaarmaken hoe ze moeten omgaan met deze nieuwe veranderingen. Met als doelstelling de uitdaging op te lossen en het om te buigen tot iets waar baten vandaan gehaald kunnen worden.

Betrokken bij de volgende projecten