Jorg_Hogerheijde_staand_CVT6715_def web

Jorg Hogerheijde

Junior Consultant T 06 - 12 30 33 58 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Mijn rust en energie haal ik uit het samen zijn en te genieten met mijn familie, vriendin en vrienden. Ik houd ervan om er op uit te trekken en nieuwe steden en gebieden te verkennen. Het onbekende is wat mij hierin aantrekt. Ik ben iemand die graag actief is en regelmatig sport. Zowel in teamverband als solistisch. Naar mijn mening presteer je het beste wanneer je zowel fysiek als mentaal in evenwicht bent.

Mijn aanpak

Ik ben actief en ondernemend, dit resulteert erin dat ik graag het onbekende trotseer. Ik krijg er energie van om uitdagingen aan te gaan en vervolgens te doorgronden. Het najagen van doelstellingen vind ik dan ook erg belangrijk. Deze intrinsieke motivatie, energie en lading aan positiviteit neem ik mee in mijn (ontwikkel)projecten. Hierbij is het essentieel om leiderschap te tonen, data gestuurd te werken en met elkaar te verbinden om het grotere geheel te kunnen zien. Alleen op deze manier kunnen wij de uitdagingen van de 21ste eeuw integraal aanpakken.

Mijn kennis en ervaring

We staan aan de vooravond van ingrijpende en fundamentele veranderingen in onze samenleving. Met als doel om een duurzame samenleving te creëren. Ik ben gespecialiseerd in hoe duurzaamheid ruimtelijk en fysiek gezien vorm kan krijgen in het stedelijk domein. Met mijn verfrissende blik kan organisaties ondersteunen om de verduurzamingstransities te vertalen. Waarmee een stap kan worden gezet van abstracte ambities tot implementatie op lokaal schaalniveau. Met mijn kennis kan ik de gestelde ambities aanpakken en samen met de lokale uitdagingen oplossen om duurzaamheid tot iets om te buigen wat waarde kan opleveren op zowel lokale- en abstractere schaalniveaus.

Betrokken bij de volgende projecten