Disclaimer

De eindredactie van deze website wordt verzorgd door DON Bureau in samenwerking met vanEngelen. Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties dan kunt u dit per e-mail laten weten aan ons via website@donbureau.nl

DON Bureau doet haar uiterste best om de informatie op deze website zo volledig en actueel mogelijk aan te bieden. Ondanks onze zorg is het mogelijk dat de inhoud onvolledig of onjuist is. Verder houden we ons het recht voor de informatie zonder vooraankondiging en op ieder moment te kunnen wijzigen of intrekken. Om deze redenen kunnen er aan deze website geen rechten worden ontleend. Door onze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

De beelden van Frank van Es leveren een belangrijke bijdrage aan deze website. En we zijn hier trots op! Ook de beelden uit de beeldbank van Rijkswaterstaat zorgen ervoor dat onze gerealiseerde projecten nog meer gezicht krijgen. Bedankt Frank en Rijkswaterstaat!

De informatie verwerkt in verzonden e-mails en bijlage(n) is strikt vertrouwelijk. E-mails zijn uitsluitend bedoeld voor de genoemde personen in de aanhef van de e-mail. Als u niet degene bent die daar genoemd is, wilt u dan contact opnemen met de verzender. U bent in dat geval niet gerechtigd kennis te nemen (van de rest) van deze e-mail, of de inhoud van deze e-mail op enige wijze openbaar te maken of te kopiëren.