Hans_Janssens_staand_CVT7328_def web

Hans Janssens

Consultant, mede eigenaar T 06 - 48 87 19 49 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Al van jongs af aan is muziek maken, het bezoeken van concerten en het actief bezig zijn met geluidstechniek mijn grote passie en uitlaatklep. Samen creatief bezig zijn, mensen boeien, ontroeren en vooral ontmoeten. Daarnaast maak ik graag de nodige uren door op de racefiets, mountainbike of schaats. Mooie uren om mijn gedachten op te maken en te ordenen.

Mijn aanpak

Binnen zowel muziek als sport draait het om harmonie en samenwerken. Met een grote diversiteit aan mensen. En juist dat speelt een belangrijke rol in de aanpak van mijn werk. De waarde van de groep is 'meer' dan de som der delen. Inlevingsvermogen en bevlogenheid zijn daarbij belangrijke kernwaarden om succesvol te kunnen zijn. Vanuit mijn nieuwsgierigheid ga ik graag nieuwe uitdagingen aan en probeer ik daar, op mijn creatieve en analytische manier, invulling aan te geven. Daarbij geef ik niet snel op, nieuwe uitdagingen zijn vaak een vorm van ‘duursport’.

Mijn kennis en ervaring

Vanuit mijn technische achtergrond werk ik graag samen met klanten aan hun doelstellingen en uitdagingen op het gebied van tunnelveiligheid, assetmanagement, contractvorming en aanbesteding, planvorming, procesmodellering en organisatieontwikkeling. Hierbij werk ik graag op het grensvlak van techniek, organisaties en processen. Ik ben trots dat ik al jaren mede-eigenaar mag zijn van een mensenbedrijf met nieuwsgierige, creatieve, betrokken, kundige en gedreven collega’s. Daar zit voor mij meer dan voldoende 'muziek' in!

Betrokken bij de volgende projecten

Betrokken bij de volgende publicaties