Don_Bezemer_staand_CVT6753_def web

Donald Bezemer

Consultant, directeur T 06 - 27 00 77 46 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Ik ben een levensgenieter die van koken, eten en een mooi glas wijn houdt. Ik geniet daarnaast enorm van het ondernemen van leuke activiteiten, zoals concerten, musea- en filmbezoek met onze vier jong volwassen kinderen. Reizen is een grote passie van ons gezin, met name het ontmoeten van andere culturen in met name Afrika, Caraiben en India. Deze bourgondische levensstijl kan alleen worden vol gehouden door wekelijks op de fiets te trainen voor het hoogtepunt : samen met collega’s de Mont Ventoux te beklimmen.

Mijn aanpak

Ruimte geven voor Enthousiaste bevlogen medewerkers. Dat vraagt ander vorm van leiderschap. Ruimte en richting geven, inspireren en motiveren zijn vaardigheden, waarmee onze organisatie en onze klanten een stap verder wordt gebracht. Energie stoppen in de Ontwikkeling van medewerkers in de brede zin, en ze daar ook bewust van maken en uiteraard de groei naar zelfsturende teams.

Centraal in onze filosofie staat de unieke ‘ik’ vd mens, ieder met zijn eigen talenten, verleden, ervaringen etc. Dat vormt de basis voor ons. Als iedereen maximaal zijn beste zelf kan zijn, is hij het meest gelukkig en kan hij het meest betekenen voor zijn omgeving: gezin, team, organisatie, etc.

Mijn kennis en ervaring

Mijn kennis en ervaring samen met Enthousiasme creëren, een basis inlevingsvermogen en flow laten ontstaan binnen veranderingsvraagstukken typeert mij. Deze competenties helpt mij om de doelstellingen van onze klanten met succes te realiseren. Ik heb een grote passie voor Assetmanagement. Vanuit deze passie kan er vanuit de Asset owner een beroep worden gedaan op mijn inmiddels bijna 30 jaar lange ervaring.

Ja zeggen, betekent ook DOEN! En dat laatste daar zijn we ook van. Gewoon gaan, DOeN. Geen woorden, maar daden!!

Trots

Als oprichter en mede-eigenaar van dit prachtige bedrijf is het geweldig om te zien, dat we een mensenbedrijf zijn. Het is fijn om te werken met gepassioneerde en betrokken collegae. We zijn een eigenwijs stel individuen waarin het huiskamergevoel van DON Bureau erg belangrijk is!!

Betrokken bij de volgende projecten

Betrokken bij de volgende publicaties