Koen_staand_CVT4809 projecten

Koen van Es

Junior Consultant T 06 - 52 40 36 10 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

In mijn vrije tijd ben ik graag met sport bezig. Van kleins af aan sta ik al op het voetbalveld en vanaf dit jaar ga ik voetballen in een vriendenteam bij Moc’17. Deze zomer ben ik ook begonnen met tennis en dat beviel me meteen goed dus daar ben ik tegenwoordig ook fanatiek in.

Daarnaast heeft mijn reis langs de westkust van Amerika deze zomer me warm gemaakt om meer van de wereld te ontdekken en hoop ik nog mooie reizen te kunnen maken in de toekomst!

Mijn aanpak

Tijdens mijn studie vond ik de samenwerking tussen mensen al belangrijk en bij DON Bureau is dat niet anders, door een goede samenwerking wordt er kennis gedeeld en ontstaan er mooie resultaten. Ik ben breed opgeleid dus zal een vraagstuk ook vanuit verschillende bedrijfskundige-oogpunten benaderen. Aangezien er tegenwoordig steeds sneller nieuwe informatie beschikbaar komt heb ik mezelf aangeleerd snel te kunnen schakelen en daardoor in te kunnen spelen op late veranderingen en om te gaan met tijdsdruk.

Mijn kennis en ervaring

Mijn kennis heb ik voornamelijk opgedaan tijdens mijn studie Bedrijfskunde MER op de Hogeschool Utrecht en momenteel ben ik bezig met de afronding ervan. Tijdens mijn minor heb ik de uitstap genomen naar commerciële vaardigheden, richting de saleskant. Ervaring heb ik opgedaan middels verschillende projecten bij externe bedrijven en hoop ik ook op te doen tijdens mijn onderzoek bij DON Bureau.

Betrokken bij de volgende projecten

Betrokken bij de volgende publicaties