test

Dirk Hopmans

Consultant T 06 - 52 41 55 50 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Kitesurfen is mijn grote passie. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door op het water. In gevecht met de natuurlijke elementen. Hierbij moet je continu scherp zijn én blijven om de volledige controle te behouden. Juist daar krijg ik een kick van! Het mooie van deze sport is dat ik mijn grenzen steeds verder kan verleggen. Op de dagen zonder wind ben ik op de tennisbaan en het voetbalveld te vinden. In een sportief leven kan ik mijn energie kwijt.

Mijn aanpak

Leergierig, flexibel en integer zijn eigenschappen waarin ik mezelf herken. Elkaar naar een hoger niveau tillen staat bij mij hoog in het vaandel. Dit maakt mij dan ook een echte teamspeler. Met mijn gedrevenheid en enthousiasme wil ik samen met mijn collega’s tot het beste resultaat komen. Ik ben op mijn best als ik goede en passende oplossingen kan vinden op complexe vraagstukken. Deze benader ik op een rationele manier om zo tot een gefundeerde en klantgerichte oplossing te komen.

Mijn kennis en ervaring

Tijdens mijn studieperiode, binnen het ruimtelijke planningsdomein, heb ik de afgelopen jaren veel kennis verkregen. Zowel op beroeps- als academisch niveau. Hierin heb ik ervaring opgedaan bij de overheid en in het bedrijfsleven. Vervolgens werd ik geprikkeld om de boeiende en dynamische wereld van Assetmanagement in te duiken en te ontdekken. Vol enthousiasme draag ik mijn kennis hieraan bij én over aan anderen. Laat de wind maar komen.....

Betrokken bij de volgende projecten

Betrokken bij de volgende publicaties