DON Bureau

DON Bureau

Gewoon DOeN!

  • Home
  • DON Bureau
    • Over DON Bureau
    • De mensen van
    • Certificeringen
      • ISO 9001
      • ISO 27001
      • CO2-prestatieladder
    • DON Actueel
  • Kennisgebieden
    • Assetmanagement
      • Advisering assetmanagement
      • Opleiding
      • Organisatiebegeleiding
    • Techniek & Veiligheid
      • Industriële automatisering
      • Machineveiligheid
      • Tunnelveiligheid
    • Duurzaamheid
      • Gebouwde omgeving
      • Duurzaam GWW
      • Beleid en strategie
    • Samenwerken
      • Begeleiding aanbestedingstraject
      • Projectbegeleiding
      • Samenwerkingsvormen
  • Ervaring
    • Projecten
    • Blog
    • Producten
  • Werken bij
    • Onze huiskamer
    • Persoonlijke ontwikkeling
    • Vacatures
  • Contact
  • Zoeken

Zoeken

  • Home
  • DON Bureau
    • Over DON Bureau
    • De mensen van
    • Certificeringen
      • ISO 9001
      • ISO 27001
      • CO2-prestatieladder
    • DON Actueel
  • Kennisgebieden
    • Assetmanagement
      • Advisering assetmanagement
      • Opleiding
      • Organisatiebegeleiding
    • Techniek & Veiligheid
      • Industriële automatisering
      • Machineveiligheid
      • Tunnelveiligheid
    • Duurzaamheid
      • Gebouwde omgeving
      • Duurzaam GWW
      • Beleid en strategie
    • Samenwerken
      • Begeleiding aanbestedingstraject
      • Projectbegeleiding
      • Samenwerkingsvormen
  • Ervaring
    • Projecten
    • Blog
    • Producten
  • Werken bij
    • Onze huiskamer
    • Persoonlijke ontwikkeling
    • Vacatures
  • Contact
  • Zoeken
DON Bureau > DON Actueel > Kookkunsten binnen DON Bureau

Kookkunsten binnen DON Bureau

Deel dit artikel

Don zorgt voor overheerlijke risotto.Gertjan zorgt voor een heerlijke maaltijdJorg keurt de Koninginnesoep Robert met de voorbereiding voor shashukaGriekse clubsandwich door Joris LandaLeander en Mathijs kokkerellen in de keukenAan tafel! De pasta is klaar!Vivian MustersPieter HaijtemaThomas RebersAnthon Knoops en Kees van BelzenWijnand van de SandeArja van der LindenMathijs Stratermans en Pieter HaijtemaGezellige tafel!Theo LiuRik SavelkoulsKoen van ErpLeander Lebeau

Iedere maand kookt er een Donner voor alle collega’s.

Onlangs was Don Bezemer de kok die de lunch klaarmaakt voor de Donners. Het is een overheerlijke risotto geworden.

Daarvoor heeft Gertjan Pieper ons verrast met een gerecht waarbij de groenten uit zijn eigen moestuin kwamen. Gertjan heeft een koude en warme orzosalade gemaakt. Het was weer om te smullen!

Onlangs heeft Jorg Hogerheijde zijn kookkunsten laten zien. We worden verrast met een Koninginnesoep, daarna Couscous gevuld met mozzarella en nog een lekker hapje met brie en asperge.

De keer daarvoor ging Robert van Lakwijk kokkerellen. We gaan genieten van een heerlijke shashuka. Onze collega’s verrassen ons iedere keer weer met hun smaakvolle gerechten.

Ook Joris Landa heeft het kookschort al aangetrokken. Hij heeft een heerlijke Griekse clubsandwich met een salade. Het smaakt heerlijk en we worden weer verrast door de keukenspecialiteiten van Joris.

Onlangs was het de beurt aan Leander Lebeau en Mathijs Stratermans: zij zorgen voor een Italiaanse pasta die verrukkelijk smaakt.

Daarvóór was het de beurt aan Vivian Musters: ze heeft ook weer een overheerlijke zelfgemaakte soep klaargemaakt. Dit keer mogen we genieten van tomatensoep van haar oma’s recept. Daarbij hebben we ook nog genoten van zelfgemaakte salades op brood: kipkerrie, ham-prei en eisalade.

Pieter Haijtema heeft een overheerlijk Hollands gerecht klaargemaakt: erwtensoep. Vooral tijdens de koude dagen smaakte deze soep verrukkelijk!

We zijn ook al meegenomen naar Griekenland voor een overheerlijke gyros met tzaziki maaltijd bereidt door Thomas Rebers, we hebben Zeeland bezocht om te genieten van verse mosselen bereidt door Anthon Knoops en Kees van Belzen,  Italië met een heerlijke pasta carbonara van Wijnand van de Sande, nogmaals afgereisd naar Italië voor heerlijke antipasti van Arja van der Linden, shoarma geproefd volgens recept van Rik Savelkouls, kip Siam klaargemaakt door Koen van Erp, een vegaburger gegeten volgens recept van Geert Vissers, nogmaals een lekkere pasta van Mathijs Stratermans en Pieter Haijtema. Theo Liu heeft gyoza’s klaargemaakt en Leander Lebeau beet de spits af met ingrediënten uit het kerstpakket. Het valt altijd heel goed in de smaak bij alle collega’s.

Hiermee zorgen we voor een gezellige, smaakvolle én verbindende maaltijd.

Wie wordt de volgende kok?

DON Bureau

part of kader group

 

Prins Bernhardlaan 64
4615 BD Bergen op Zoom

T0164 252 537
info@donbureau.nl

Certificeringen

ISO 9001

ISO 27001

CO2-prestatieladder_certificaat

 

  • Privacy policy
  • Disclaimer