DON Bureau

DON Bureau

Gewoon DOeN!

  • Home
  • DON Bureau
    • Over DON Bureau
    • De mensen van
    • Certificeringen
      • ISO 9001
      • ISO 27001
      • CO2-prestatieladder
    • DON Actueel
  • Kennisgebieden
    • Assetmanagement
      • Advisering assetmanagement
      • Opleiding
      • Organisatiebegeleiding
    • Techniek & Veiligheid
      • Industriële automatisering
      • Machineveiligheid
      • Tunnelveiligheid
    • Duurzaamheid
      • Gebouwde omgeving
      • Duurzaam GWW
      • Beleid en strategie
    • Samenwerken
      • Begeleiding aanbestedingstraject
      • Projectbegeleiding
      • Samenwerkingsvormen
  • Ervaring
    • Projecten
    • Blog
    • Producten
  • Werken bij
    • Onze huiskamer
    • Persoonlijke ontwikkeling
    • Vacatures
  • Contact
  • Zoeken

Zoeken

  • Home
  • DON Bureau
    • Over DON Bureau
    • De mensen van
    • Certificeringen
      • ISO 9001
      • ISO 27001
      • CO2-prestatieladder
    • DON Actueel
  • Kennisgebieden
    • Assetmanagement
      • Advisering assetmanagement
      • Opleiding
      • Organisatiebegeleiding
    • Techniek & Veiligheid
      • Industriële automatisering
      • Machineveiligheid
      • Tunnelveiligheid
    • Duurzaamheid
      • Gebouwde omgeving
      • Duurzaam GWW
      • Beleid en strategie
    • Samenwerken
      • Begeleiding aanbestedingstraject
      • Projectbegeleiding
      • Samenwerkingsvormen
  • Ervaring
    • Projecten
    • Blog
    • Producten
  • Werken bij
    • Onze huiskamer
    • Persoonlijke ontwikkeling
    • Vacatures
  • Contact
  • Zoeken
DON Bureau > DON Actueel > Een smaakvolle avond!

Een smaakvolle avond!

Geschreven door

  • Arja van der Linden Arja van der Linden

Deel dit artikel

Dinsdagmiddag om 16 uur stromen de collega’s van Don Bureau binnen bij de kookstudio Lars Kookt van Lars van Raaij. Op deze 1e DON-dag van het nieuwe jaar staat er een kookworkshop gepland. Onder het genot van een drankje snuffelt iedereen wat rond om te kijken wat er aan ingrediënten in de grote keuken staat.

We worden door Lars meegenomen in een vijf gangenmenu die we deze avond zelf zullen gaan koken. Als iedereen aangesloten is bij een gang, kan er begonnen worden met de bereiding. Aan de hand van een stapsgewijs recept gaat elk team aan de slag. Ondanks wat geduw en getrek bij het fornuis verloopt de samenwerking soepel. Het is voor een aantal nieuwe collega’s de eerste keer dat er op deze manier gekookt wordt maar dat doet niks af aan de kwaliteit van de gerechten die, met behulp van Lars, uiteindelijk op tafel worden gezet.

Als we bij het hoofdgerecht aanbelanden, komen we tevens bij het hoogtepunt van de avond. De gepaneerde hertenbiefstuk valt, na een toelichting over de herkomst door collega en jager Jean-Jacques, ontzettend in de smaak. Dat eten verbindt was al bekend, maar door het gezamenlijk op tafel te zetten smaakt het allemaal nog net wat beter.

 

Bedankt allen!

 

DON Bureau

part of kader group

 

Prins Bernhardlaan 64
4615 BD Bergen op Zoom

T0164 252 537
info@donbureau.nl

Certificeringen

ISO 9001

ISO 27001

CO2-prestatieladder_certificaat

 

  • Privacy policy
  • Disclaimer