Startup Assetmanagement

DON Bureau heeft al menig cursus op het gebied van assetmanagement verzorgd. Meerdere cursisten zeiden tijdens het evaluatierondje: ‘Nu weet ik een heleboel over assetmanagement. Hoe kunnen we er morgen mee beginnen?’ Het blijkt de terugkerende vraag van de afgelopen twee jaren te zijn: Hoe ga je aan de slag met assetmanagement in je organisatie?’ Daar zijn meerdere manieren voor en ééntje daarvan is te werken als een startup. In dit geval als een startup assetmanagement.

Na het grote succes van ons boekje ‘Assetmanagement uitgelegd aan de hand van voetbal’ hebben we nu een opvolger in de maak: ‘Startup assetmanagement’. Net zo handzaam en zo luchtig als zijn voorganger. Rijk geïllustreerd met hier en daar een knipoog. Op een snelle en makkelijke manier maak je kennis met het creëren van een startup binnen de huidige organisatie. Daarbij doorloop je drie fasen: de ontwikkelfase, de versnellingsfase en de opschaalfase. Alles uitgelegd binnen de context van assetmanagement. Het boekje ‘Startup Assetmanagement’ is in gedrukte vorm beschikbaar voor € 10,- per stuk, zonder verzendkosten.

Je kunt een bestelling plaatsen door een mail te sturen naar Arja van der Linden. Vermeld daarin de naam van je organisatie, je eigen naam, adres en het gewenste aantal exemplaren. De boekjes worden samen met de factuur naar je toegestuurd.

Ken je ons eerste boekje nog niet? Kijk dan op: http://www.donbureau.nl/ervaring/publicaties/boekje-am-uitgelegd-aan-de-hand-van-voetbal/