Onze kracht

Onze kracht komt van binnenuit

Wij geloven dat DON Bureau een bijdrage levert aan een betere wereld. Voor vandaag en morgen. We willen verbindingen leggen, samen de slimste weg bepalen en deze realiseren. Maar ook invulling geven aan ontwerpen waar de gebruiker blij van wordt. Een lach op gezichten toveren.

Dit zijn wij. DON Bureau.

Wij denken en handelen vanuit onze kernwaarden. Zo volgen we in onze werkzaamheden niet de ander maar bepalen we juist onze eigen, soms eigenwijze maar doordachte, route (pionierschap). We willen onszelf en het proces continu verbeteren. En deze efficiencyslagen doorvoeren in organisaties. We hebben hart voor ons werk en zijn betrokken bij de ander (bevlogenheid).

Onze opdrachtgevers zijn belangrijk voor ons, we streven naar een lange relatie waarbij we altijd pragmatisch te werk gaan. Zo zijn we in staat verschillen te overbruggen met onze uitgebreide kennis en expertise (meesterschap). Nooit werken wij naast elkaar maar met elkaar, altijd samen in één team! Door open te staan voor nieuwe inzichten en ons in te leven in onze opdrachtgevers creëren we die unieke DON bijdrage (inlevingsvermogen).

In onze platte organisatiecultuur werken we informeel maar klantgericht samen. De huiskamer van DON Bureau is een ontmoetingsplek waar we onze kennis delen én elkaar inspireren. In deze transparante werkomgeving bepalen we ons gezamenlijk doel en stellen deze continu bij (onze huiskamer).

Maak kennis met de mensen achter DON

Maak kennis met de mensen achter DON