Skate4AIR: het is bijna zo ver!

Vrijdag aanstaande gaan 3 van onze collega's de zware tocht maken op de Weissensee! Hans, Jan & Leobert gaan namens DON Bureau voor het goede doel van Skate4AIR samen het ijs op tegen Cystic Fibrosis. We zijn op voorhand al enorm trots op onze collega's en steunen (en sponsoren) hen in het bereiken van hun doel. Het is voor Hans inmiddels de 3de keer en zal Jan & Leobert op sleeptouw gaan nemen die beide voor het eerst meedoen!

Volg voor de laatste ontwikkelingen de site van Skate4AIR. Via deze site kunnen er nog steeds donaties worden gedaan. Alle bijdragen zijn meer dan welkom!

Hans, Jan & Leobert: succes!!

Update:
Onze helden hebben de tocht der tochten in Oostenrijk gemaakt en hebben resultaten geboekt waar we trots op mogen zijn! Dit jaar was er wederom veel sneeuw wat de tocht zwaar maakte, gelukkig klaarde het op en konden de mannen zonder gevaar voor vallen doorgaan...
Debutant Jan heeft dik 10 uur op het ijs gestaan, wat op zich al een prestatie is, en daarbij 150 KM afgelegd!! De andere debutant Leobert heeft zich een waar schaatswonder getoond! 200 KM in 9 uur en 5 minuten!! Chapeau.
"Routinier" Hans heeft ook dit jaar weer 200 KM(stiekem uiteindelijk 212,5 KM) geschaatst in een geweldige tijd van 9 uur en 14 minuten!

Jan, Leobert & Hans: helden!

Volg Skate4AIR

Volg Skate4AIR