Op 4 oktober is het zover! IE2018 Rotterdam

De recente tragische gebeurtenissen in Genua hebben ons weer met de neus op de feiten gedrukt: het onderhoud van kunstwerken is van levensbelang. En sensoren kunnen ons daarbij helpen.

Tijdens de Innovation Expo op 4 oktober in Rotterdam worden nieuwe innovaties gepresenteerd van Nederlandse oplossingen voor de grote maatschappelijke uitdagingen op het gebied van circulaire economie, energie, water, mobiliteit, gebouwde omgeving, gezondheid en voedsel. Nederland staat op de 2e plek in de Global Innovation Index en dit evenement is daar een afspiegeling van.

De Innovation Expo is een internationale publiekstrekker georganiseerd door Rijkswaterstaat. DON Bureau staat daar samen met Axians als één van de exposanten. We laten we zien wat er mogelijk is op het gebied van kunstwerken en sensoren. Maak kennis met DEUSS , onze Dual Engineered Universal Sensored Shiplift. Dit model van een scheepslift is voorzien van sensoren die het kunstwerk veiliger maken en tijdig een signaal afgeven wanneer onderhoud nodig is. We verzamelen langdurig gegevens, waarmee we uitspraken kunnen doen over de restlevensduur. Het model heeft een eigen dashboard, het pusht berichten naar je telefoon en het analyseert de meerjarige gegevens. Alles is erop gericht om onverwacht onderhoud te voorkomen door rekening te houden met het werkelijk gebruik en functioneren van het kunstwerk.

slimme_brug_praatplaat v2k