Een inspirerend 2016!

Met genoegen kijken wij terug op een enerverend jaar. En op een prettige samenwerking met u.

Een jaar waarin we met veel plezier een bijdrage mochten leveren aan veel mooie projecten. Voorbeelden hiervan zijn de ontwikkeling van de organisatiewaardenmatrix en het bestuurlijk kwaliteitscijfer voor diverse opdrachtgevers, het ontwikkelen en verzorgen van opleidingen assetmanagement samen met de CROW en onze bijdragen aan projecten zoals Brugm@n, de Rijnlandroute, Stormvloedkering Ramspol, CB-NL, Koning Willem Alexander tunnel, Ketheltunnel en MOBZ. U begrijpt dat het onmogelijk is om in dit rijtje volledig te zijn.

Op het pad van sociale innovatie zijn grote stappen gezet. Mede hierdoor zijn we uitgeroepen tot ambassadeur van Brabants Besten. Naast de doorontwikkeling van bestaande innovaties als iAMPro, de FMECA tool en de Risicodatabase werken we hard aan nieuwe innovaties die we u het komende jaar zullen presenteren.

Groei was er ook met de komst van een aantal nieuwe collega’s en aan de persoonlijke kant, met coaching- en opleidingstrajecten voor onze mensen. 2015 was tevens een jaar van sportieve inspanning voor Skate4Air en op de Mont Ventoux, afgewisseld met mooie gesprekken tijdens de bourgondische kooksessies.

We willen u hartelijk bedanken voor de plezierige en succesvolle samenwerking en kijken ernaar uit om deze in 2016 voort te zetten. Omdat we ons 10-jarig jubileum vieren wordt het sowieso een bijzonder jaar!

Een buitengewoon mooi en succesvol 2016 toegewenst.

De mensen van DON Bureau

Erwin, Jeroen, Piotr, Lars, Kees, Johan, Leobert, Remy, Arja, Jielis, Manuel, Peter, Paul, Edwin, Ton, Renate, Steven, Dirk, Pieter, Hans, Daphne, Robert en Donald.