Onze bijdrage aan goede doelen

Don Bureau besteedt regelmatig aandacht aan maatschappelijke doelen. We volgen daarin ons hart. Momenteel ondersteunen we onderstaande initiatieven:

Mitochondrial Disease

We doen mee aan de Global Mitochondrial Disease Awareness Week. Dit is een ernstige stofwisselingsziekte, die tot een tekort aan energie leidt en veel kinderen treft. Tijdens de week van 25 september kleuren wereldwijd vele gebouwen groen, zoals de Erasmusbrug, Hofplein fontein, Sagrada Familia, Niagra Falls, maar ook de kerktoren en het stadhuis van Bergen op Zoom. Wij sluiten bij dit initiatief aan. Ons eigen pand “kantoor villa de Pastorie is een week ’s avonds groen verlicht.

Spieren voor spieren

Deze stichting zamelt geld in voor onderzoek naar spierziekten. Veel (ex)topsporters zetten zich in voor spieren voor spieren. DON Bureau heeft hierin een bijdrage geleverd door mee te doen aan een golf sponsordag. Tijdens deze dag hebben we een samen met Minke Booy - directrice van Spieren voor Spieren samen met ambassadeurs als Marianne Timmer, Leo Beenakker, geld opgehaald voor dit geweldig initiatief.

Lees meer over waar ons hart ligt

Lees meer over waar ons hart ligt