kerstlogo

Beste relatie,

Het einde van het jaar is in zicht. Het jaar 2020 gaat de historie in als een wel heel bijzonder jaar. Na een mooie wintersport en carnaval zag de wereld er ineens heel anders uit. Met Covid19 veranderde alles. We werkten ineens allemaal vanuit huis. Daarbij hielp de een de kinderen met online onderwijs, de ander deed boodschappen voor ouders of buren. Partners in de zorg wisten nog niet dat ze een zeer spannende tijd tegemoet gingen.

Dat vergde een enorm aanpassingsvermogen en flexibiliteit van iedereen. Maar wat hebben we samen snel geschakeld. Wat zijn we trots op u, onze collega’s, relaties en samenwerkingspartners. Mede dankzij u liepen alle projecten door en werden nieuwe projecten opgestart. We zijn samen met u op zoek gegaan naar kansen en mogelijkheden, we hebben de bedreigingen omzeild. Ieders creativiteit en flexibiliteit is meer dan ooit op de proef gesteld. Met alle online middelen “klikten” we van het ene overleg naar het andere en mochten we letterlijk en figuurlijk een kijkje nemen in elkaars keuken.

We zijn dan ook trots om te zien dat 2020 een raar, bijzonder maar ook succesvol jaar is geweest. DON Bureau staat voor data gedreven assetmanagement; het complexe samenstel van techniek, data en organisaties vraagt om nieuwe oplossingen en nieuwe samenwerkingsvormen. En dat laatste is de afgelopen maanden actueler geworden dan ooit. Wij treden graag op als de verbinder in deze inhoudelijke vraagstukken. Maar vooral als verbinder tussen mensen en organisaties: samen de dingen doen die er toe doen.

Wij willen u dan ook ontzettend bedanken voor onze samenwerking en uw vertrouwen. In deze lastige tijd zijn we samen met u in staat geweest onze projecten te continueren, onze ontwikkeling van het Adviesmodel Duurzame Ontwikkeling voort te zetten en nieuwe projecten op te starten. Bijzonder dat wij tijdens Covid19 de raamovereenkomst met de Tunnelorganisatie Vlaanderen hebben mogen opstarten en dat we nieuwe collega’s welkom hebben mogen heten.

We kijken uit naar het komende jaar met hopelijk meer mogelijkheden tot offline samenwerken, -contact en -plezier. 2021 is een jubileum jaar voor DON Bureau. Volgend jaar kijken we terug op 15 jaar schitterende projecten, mooie samenwerkingen en bijzondere ontwikkelingen. Maar volgend jaar willen we vooral vooruit kijken op de toekomstige ontwikkelingen en het glas heffen, samen met u. 2021 zal uitgebreid in het teken staan van dit jubileum waar u zeker meer van gaat horen.

Ondanks alle maatregelen wensen wij u goede feestdagen toe met de mensen om u heen. Op naar een gezond en succesvol 2021!

De mensen van DON Bureau

champagneglas