iAMPro nieuwsflits: Kennisportaal iAMPro ook in 2016 gratis

Ook in 2016 is iAMPro gratis voor alle professionals in onze sector. Dat is afgelopen maand besloten door de organisatie achter dit portaal.

InfraTech 2015

Tijdens InfraTech 2015 is iAMPro gelanceerd. Sindsdien hebben meer dan 1.000 gebruikers zich aangemeld voor hét online kennisportaal over assetmanagement. In 2015 zijn de kosten van het beheer van iAMPro gedekt door een financiering vanuit de gezamenlijke provincies. Mensen konden dit jaar daarom al zonder kosten kennismaken met iAMPro.

Waarom gratis?

Uit een recent gebruikersonderzoek kwam naar voren dat de iAMPro-gebruiker redelijk tevreden is, maar dat er nog wel wat verbeterpunten zijn. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het verrijken en verbeteren van het portaal. Daar gaan we zeker ook komende maanden mee door. Omdat we nog niet op de 100% zijn waar we willen zijn, heeft de organisatie van iAMPro (bestaande uit decentrale overheden, aannemers, adviesbureaus en CROW) besloten om het portaal ook in 2016 kosteloos aan te bieden. Dit biedt de gebruikers de mogelijkheid het portaal nog beter te leren kennen en de waarde ervan nog meer te ervaren.

Pas vanaf 2017 wordt er mogelijk een gebruikersvergoeding voor iAMPro gevraagd. Medio 2016 wordt hierover gecommuniceerd.

Bekijk het kennisportaal

Bekijk het kennisportaal

Bekijk de iAMPro Flyer