2e Jaarcongres Assetmanagement Nederland

De wereld verandert razendsnel en assetmanagement moet mee. Het gaat niet meer alleen om goed beheren en verstandig investeren, tegenwoordig zijn ontwikkelingen als Internet of Things, circulaire economie en samenwerken in netwerken minstens zo belangrijk. Zowel in de publieke als in de private sector vraagt dat om een omslag in denken en doen. Tijdens het congres I AM THE FUTURE op 12 oktober wordt de toekomst verkend van assetmanagement. Welke kansen worden gezien en hoe benut je die. Zodat je de meeste waarde uit je assets haalt en je jezelf en je assetmanagementorganisatie professionaliseert.

AMNL is een bijzonder platform dat inmiddels meer dan 40 samenwerkende bedrijven en organisaties telt. Nederland is een van de landen die met assetmanagement voorop loopt in enkele sectoren. Het verbinden van deze kennis tussen alle sectoren op nationaal niveau brengt assetmanagement als professie naar volledige volwassenheid in Nederland.

Ook DON Bureau is lid van AMNL en draagt tevens bij in de organisatie van de diverse jaarlijkse evenementen en congressen. Zo ook op 12 oktober, waar onze nieuwe collega Roland Boer samen met andere collega AMNL-ers deze dag organiseert, ontwerpt en uitvoert in de rol van dagvoorzitter. Het beloofd een mooie dag te worden met boeiende sprekers uit binnen- en buitenland.

Interesse

Interesse