Het ijs op tegen Cystic Fibrosis

Collega's van DON Bureau hebben al meerdere keren eerder meegedaan aan Skate4Air: geld bijeenbrengen voor onderzoek naar Taaislijmziekte door het schaatsen van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Ook deze editie ben zijn we weer van de partij. Hans & Dirk gaan voor volle 200 km!

Waarom?
Omdat Skate4Air doet realiseren dat gezondheid niet vanzelfsprekend is. Maar ook omdat het evenement vreselijk goed georganiseerd is. Het is "slechts" 1 dag afzien (200 km's in vaak barre omstandigheden) om geld bijeen te brengen voor kinderen die iedere dag moeten afzien. Voor meer informatie, mooie filmpjes en foto’s, kijk op: www.skate4air.nl

Steun je ons?
Maar vooral: steun je het onderzoek om deze ziekte de wereld uit te helpen? Iedere euro wordt uitstekend besteed aan Nederlands onderzoek dat er echt toe doet! Kijk maar eens op http://skate4air.nl/nl/about/ Voel je niet verplicht, maar als je je aangesproken voelt door dit initiatief sponsor Dirk en/of Hans dan via deze link.

Wanneer?

Op 29 januari 2016 vindt onze tocht der tochten plaats op de Weissensee te Oostenrijk. Het evenement en de vorderingen zijn live te volgen. Ook zullen we op onze site updates plaatsen!