Don Bezemer aan het woord: 10 jarig bestaan DON Bureau

10 jaar geleden, om exact te zijn op 23 maart 2006, is DON Bureau ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Normaal gesproken past het onthouden van deze exacte datum in het geheel niet bij mijn competenties, maar recentelijk kreeg ik op 23 maart jl. een heel waardevol sms-je van een mooie collega van me, met een felicitatie. En dan kijk je toch even terug.

Hoe ben ik begonnen? Precies op de plek waar ik nu dit stukje schrijf; de Mosselstraat 2 te Bergen op Zoom. 10 jaar geleden liepen m’n meiden in de woonkamer nog om me heen te puberen. Nu lopen er de nodige collega’s in en uit op dezelfde locatie.

Ruim 5 jaar geleden werd de Mosselstraat vervangen door het St Catharinaplein. Insiders weten dat dit woonhuis van origine uit 2 woningen bestond. Een muur werd voorzien van een doorgang, waardoor de 2 woonhuizen een efficiënt kantoor zijn geworden. Of het nu echt efficiënt was, is iets dat menig collega zich afvroeg. Maar we hebben een hecht huiskamer gevoel en dat laatste is de basis van onze cultuur.

Terugkijkend hadden we 5 jaar geleden 8 collega’s, vandaag zijn we met 26 collega’s. We zijn dus in 5 jaar tijd ruim een factor 3 gegroeid. Ook daar hebben we nooit bij stil gestaan.

Als ik zo terug kijk naar ons bedrijf, dan mogen we uitspreken dat we trots op elkaar mogen zijn. We hebben met u als opdrachtgever, wij als partner, prachtige ontwikkelingen doorgemaakt.

Ons kantoor wordt te klein. We gaan daarom verhuizen naar een nieuwe locatie,

www.kantoorvilladepastorie.nl

Graag verwelkomen we u medio september/oktober in ons nieuwe pand. Nadere informatie zal spoedig volgen.

Bekijk onze jubileum nieuwsbrief

Bekijk onze jubileum nieuwsbrief
Schermafbeelding 2016-04-28 om 21.55.00