Het 10 jarig jubileum hebben we gevierd in Oostenrijk!

2016 is het jubileum jaar van DON Bureau. Om dit te vieren was iedereen van DON Bureau uitgenodigd voor de jubileumtrip naar Oostenrijk. In een mooi chalet hebben we 4 onvergetelijke dagen met elkaar beleefd wat zeker ook de teamspirit heeft verstevigd. De aankomst werd gevierd met een heerlijk glas bubbels en deze avond heeft de kookploeg onder leiding van Lars verschillende gerechten klaargemaakt. Het werd een heerlijk 6 gangen jubileumdiner! Iedereen kwam aan de beurt om zijn/haar kookkunsten te mogen laten zien. Het was een zeer gezellige avond!

De volgende dag zijn we op bezoek geweest bij Swarco Traffic World. Swarco is een bedrijf dat de visie heeft om nummer 1 te willen worden op het gebied verkeersveiligheid en intelligent verkeersmanagment. Iets wat zeker aansluit bij de infrawereld waarin DON Bureau werkzaam is. Daarna hebben we een bezoek gebracht aan de stad Innsbruck.

De volgende dag hadden we de mogelijkheid om iets actiefs te gaan doen: skiën op de Kitzsteinhorn of wandelen in het Habachtal. Onder leiding van Don (ski) en Kees (wandelen) heeft iedere groep een erg sportieve, zonnige en gezellige dag beleefd.

Verschillende collega’s vroegen zich af waarom zo’n teambuildingsweekend niet ieder jaar gedaan wordt. Dit is zeker een compliment naar alle collega’s toe!

Het waren zeer sociale en gezellige dagen. Collega’s hebben het enorm naar hun zin gehad. Deze dagen hebben bijgedragen aan het versterken van de onderlinge relaties. Al met al een mooie herinnering aan 10 jaar DON Bureau.