Gezocht: Ondersteuning projectuitvoering herziening opleidingsprogramma NEN

Wie zijn wij?

DON Bureau is een advies- en ingenieursbureau die zich inzet voor opdrachtgevers binnen de infrastructuur en openbare ruimte. Denk hierbij aan Rijkswaterstaat, Provinciën, Gemeenten, Haven- en Waterschappen en kennisinstituten. Dit doen we binnen onze kennisgebieden informatiebeheer, assetmanagement, techniek & veiligheid en contractvorming, projecten & beleid. Binnen DON Bureau hebben we sociale innovatie hoog in het vaandel staan. We zijn een sociaal bedrijf waarin de menselijke kant altijd voorop staat. Plezier in het werk is bij DON Bureau een voorwaarde en niet een toevalligheid. Hierbij krijgen collega’s meer dan voldoende ruimte binnen de invulling van hun werkzaamheden met bijbehorende verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Binnen DON Bureau heerst verder een ‘huiskamersfeer’ wat onder andere inhoudt dat we op een informele wijze met elkaar omgaan en zaken met elkaar oppakken. Voor meer informatie over onze projecten, ervaring en onze collega’s verwijzen we je graag door naar www.donbureau.nl.

Waar zijn wij naar op zoek?

We zijn hard op zoek naar een student met een technische of commerciële achtergrond. Iemand die voor onze opdrachtgevers documentatie kan vertalen naar duidelijke presentaties. Je kan nieuwe stof goed tot je nemen, de belangrijkste informatie filteren en vertalen naar een duidelijke presentatie. Je werkt vanuit de huisstijl van DON Bureau en beheerst de basiskennis van PowerPoint. Bij DON Bureau bieden wij diverse opleidingsprogramma’s, onder andere Assetmanagement, NEN-nomeringen en Organisatieverandering aan. Deze opleidingsprogramma’s willen wij graag herzien om een goede aansluiting bij de huidige vraag te borgen. Met behulp van collega’s ga jij een verdiepingsslag slaan voor het samenvatten, uitbreiden en updaten van deze opleidingsprogramma’s. Wil jij in de zomervakantie graag investeren in je werkervaring, je netwerk verbreden en ben jij op zoek naar verdieping binnen je vakgebied? Wij willen onze kennis delen en je enthousiasmeren over de projecten waar wij aan werken. Dus naast het feit dat je een aan het werk bent, is het een leerzame periode.

We zijn op zoek naar iemand die:

  • Werkervaring wil opdoen
  • Basiskennis PowerPoint beheerst
  • Zelfstandig aan opdrachten kan werken met ondersteuning van verschillende collega’s
  • Analytisch vermogen heeft
  • Z’n netwerk wil verbreden
  • In de buurt van het kantoor in Bergen op Zoom woont
  • Meerdere weken in de zomervakantie beschikbaar is

De werkzaamheden gaan, in samenwerking met andere collega’s, onder andere bestaan uit:

  • Documentatie vertalen naar duidelijke presentaties
  • Sparren met collega’s over invulling opleidingsprogramma
  • Samenvatten, uitbreiden en updaten van opleidingsprogramma’s

Wat bieden we?
Bij DON Bureau geven we je de kans om op mooie projecten ervaring gerelateerd aan je studie op te doen. Tevens bieden we een marktconform salaris.
Hebben we jouw interesse gewekt?
Past dit bij jouw profiel en ambitie? Word jij de teamspeler die ons team in deze regio komt versterken? Neem dan contact op met Dirk Hopmans via dirk.hopmans@donbureau.nl of bel naar 06-52415550.