Gezocht: Ondersteuning projectuitvoering – Modernisering objecten Rijkswaterstaat

Wie zijn wij?

DON Bureau is een advies- en ingenieursbureau die zich inzet voor opdrachtgevers binnen de infrastructuur en openbare ruimte. Denk hierbij aan Rijkswaterstaat, Provinciën, Gemeenten, Haven- en Waterschappen en kennisinstituten. Dit doen we binnen onze kennisgebieden informatiebeheer, assetmanagement, techniek & veiligheid en contractvorming, projecten & beleid. Binnen DON Bureau hebben we sociale innovatie hoog in het vaandel staan. We zijn een sociaal bedrijf waarin de menselijke kant altijd voorop staat. Plezier in het werk is bij DON Bureau een voorwaarde en niet een toevalligheid. Hierbij krijgen collega’s meer dan voldoende ruimte binnen de invulling van hun werkzaamheden met bijbehorende verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Binnen DON Bureau heerst verder een ‘huiskamersfeer’ wat onder andere inhoudt dat we op een informele wijze met elkaar omgaan en zaken met elkaar oppakken. Voor meer informatie over onze projecten, ervaring en onze collega’s verwijzen we je graag door naar www.donbureau.nl.

Waar zijn wij naar op zoek?

We zijn hard op zoek naar een student met een technische achtergrond. Iemand die voor onze opdrachtgevers documentatie middels Excel vindbaar maakt voor exploitatie en onderhoudswerkzaamheden. Je hebt een achtergrond in de wereld van Werktuigbouw of Industriële automatisering. Iets wat goed aansluit bij de werkzaamheden die wij verrichten voor grote projecten als het moderniseren van bruggen en sluizen. In de zomervakantie wil jij graag investeren in je werkervaring en ben jij op zoek naar verdieping binnen je vakgebied. Wij willen onze kennis delen en je enthousiasmeren over de projecten waar wij met zoveel passie aan werken. Dus naast het feit dat je aan het werk bent, is het tevens een heel leerzame periode.

We zijn op zoek naar iemand die:

 • Werkervaring wil opdoen
 • Excel goed beheerst
 • Zelfstandig aan opdrachten kan werken met ondersteuning van verschillende collega’s
 • Analytisch vermogen heeft
 • In de buurt van het kantoor in Bergen op Zoom woont
 • Meerdere achtereenvolgende weken in de zomervakantie beschikbaar is

De werkzaamheden gaan, in samenwerking met andere collega’s, onder andere bestaan uit:

 • Documentatie voorzien van metadata in Excel
 • Controleren van elkaars werkzaamheden (Quality control)
 • Het bedenken van een slimme manier van werken
 • Het bijwonen van overleggen met projectbegeleiders van DON Bureau en eventueel Rijkswaterstaat
 • Voortgang van het project bewaken

Wat bieden we?
Bij DON Bureau geven we je de kans om op mooie projecten ervaring gerelateerd aan je studie op te doen. Tevens bieden we een marktconform salaris.

Hebben we jouw interesse gewekt?
Past dit bij jouw profiel en ambitie? Word jij de teamspeler die ons team in deze regio komt versterken? Neem dan contact op met Dirk Hopmans via dirk.hopmans@donbureau.nl of bel naar 06-52415550.