DON Bureau tienjarig bestaan, tien jaar ervaringen

DON bureau bestaat tien jaar en heeft in de jaren steeds meer mensen met zich verbonden. Deze mensen hebben in deze jaren vele ervaringen opgedaan met DON bureau. Hieronder staan de ervaringen van twee verschillende medewerkers van DON bureau.

Collega Kees aan het woord

Naam. Kees van Belzen
Functie. Consultant
Werkzaam bij DON Bureau vanaf: 2009

DON Bureau is een organisatie die een duidelijke visie heeft ten aanzien van beheer & onderhoud van de infra sector, en die vanuit die visie en integriteit bewust kiest om alleen voor opdrachtgevers te werken. Dit doet DON Bureau nu vanaf 2006 en is inmiddels mogen groeien naar een organisatie met zo’n 25 werknemers waarbij een ieder zijn eigen expertise heeft.

DON Bureau is een energieke onderneming die zich kenmerkt door een gedreven en pragmatische inslag. Wij hebben in de afgelopen jaren voor veel opdrachtgevers vraagstukken met een abstract beleidsmatig karakter mogen vertalen naar pragmatische procesmatige en ondersteunende services, taken en activiteiten. Daarnaast is er nog een heel belangrijk kenmerk binnen DON Bureau, namelijk dat naast de inhoud ook de sociale component een plaats krijgt. Deze kenmerken zijn terug te vinden in alle kennisgebieden waarbinnen DON Bureau haar diensten aanbiedt. Binnen de organisatie is er veel ruimte voor ontwikkeling en groei. En wordt er geïnvesteerd in de cohesie van de groep, het huiskamer principe. Dit zorgt er mede voor dat het verloop van het personeel over alle jaren nihil was. Kortom, een prachtig bedrijf om onderdeel vanuit te mogen maken.

Collega Vincent aan het woord

Naam. Vincent Oomen
Functie. Junior Consultant
Werkzaam bij DON Bureau vanaf: 01-04-2016

DON Bureau is een organisatie die de groei en ontwikkeling van zijn personeel in een hoog vaandel heeft staan, zowel op werk als persoonlijk niveau. Daarnaast is er een echte saamhorigheid binnen het bedrijf zodat je het gevoel hebt dat het één grote familie is. Iedereen hoort er meteen bij, zo kon ik meteen mee met het 10 jarig jubileum naar Oostenrijk voordat ik er een goede maand had gewerkt. Dit zorgt er beide voor dat ik me heel snel op mijn plaats voel binnen DON Bureau, terwijl ik pas net ben afgestudeerd en dat dit mijn eerste baan is.