DON Bureau en Skate4AIR: samen één! Het ijs op tegen Cystic Fibrosis

Al sinds 2012 steunt DON Bureau Skate4Air. Niet alleen financieel maar ook fysiek! Ook dit jaar neemt weer een aantal collega’s deel aan de “tocht der tochten” op de Weissensee in Oostenrijk.

Wat is Skate4AIR?

Skate4AIR heeft als doel om geld op te halen voor onderzoek naar de ingrijpende ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte). Op vrijdag 3 februari 2017 zetten 175 schaatsers namens Skate4Air alles op alles om de uitdagende tocht van 200 km uit te rijden. De deelnemers worden hierbij geholpen door tweevoudig Olympisch schaatskampioen en Skate4AIR ambassadeur, Jochem Uytdehaage. Het doet ons allen beseffen dat gezondheid niet vanzelfsprekend is.

Waarom?

Omdat Skate4AIR ons doet realiseren dat gezondheid niet vanzelfsprekend is. Het is voro ons "slechts" 1 dag afzien (200 km's in vaak barre omstandigheden) om geld bijeen te brengen voor kinderen die iedere dag moeten afzien. Voor meer informatie, achtergronden en mooie filmpjes en foto’s, kijk op: www.skate4air.nl

Steun je onze schaatsers?

Dit jaar is DON Bureau vertegenwoordigd door een drietal collega’s: Leobert van der Wielen, Dirk Hopmans en Hans Janssens. Steun je hen, maar vooral: steun je het onderzoek om deze ziekte de wereld uit te helpen? Klik dan op 1 van de onderstaande profielen. Iedere euro wordt uitstekend besteed aan Nederlands onderzoek dat er echt toe doet! Kijk maar eens op https://www.skate4air.nl/bestemming-opbrengst voor meer informatie.

Doneer voor Dirk!

Doneer voor Dirk!

Doneer voor Leobert!

Doneer voor Leobert!

Doneer voor Hans!

Doneer voor Hans!

Doneer voor Geertje!

Doneer voor Geertje!