DON Bureau & Axians op de innovation Expo 2018

Op 4 oktober jl. heeft DON Bureau, in samenwerking met Axians, deelgenomen aan de Innovation Expo te Rotterdam. Op deze dag hebben wij onze slimme scheepslift DEUSS gepresenteerd.

Sluizen en bruggen nog beter beheren en bedienen? Maak kennis met de Veiligheidsassistent, de Onderhoudsassistent, de Bedieningsassistent en de Levensduurassistent. Wij maken assistenten om de veiligheid van de brug te vergroten, om de bediening te ondersteunen, om aan te geven wanneer onderhoud nodig is en om inzicht te krijgen in de restlevensduur.

De assistenten zorgen voor een grotere veiligheid en meer grip op de restlevensduur. De ‘Slimme brug’ laat zien welke sensoren nodig zijn voor de verschillende assistenten en hoe gebruik wordt gemaakt van bestaande meetgegevens. Bekijk de werking van de sensoren in het filmpje van de mini-scheepslift DEUSS.

Tijdens de beurs hebben wij diverse goede relaties, maar ook zeker een heleboel nieuwe mensen, gesproken. Er zijn mooie gesprekken gevoerd, en er gaan ongetwijfeld nog mooie gesprekken uit voortvloeien. Samengevat, het was een super dag.

In de bijlage van dit artikel zijn de ‘praatplaten’ te downloaden zoals deze op de beurs te zien waren.