De wondere wereld van assetmanagement

Er zijn zoveel mooie verhalen over assetmanagement om met elkaar te delen. Dus dat doen we ook, met een wekelijkse blog over ‘Het Nieuwe Assetmanagement’. Elke keer lees je een mengeling van praktijkervaringen, overpeinzingen en wetenswaardigheden. En natuurlijk over verbinden, het centrale thema in ‘Het Nieuwe Assetmanagement’.

De afgelopen maanden hebben we het gehad over de spraakverwarring die het begrip Integraal kan oproepen, over vitale assets in tijden van Corona, de waarde van roddelen, de prestatieparadox, het laten rollen van assetmanagementrollen, dat we iets moeten voelen voor we in actie komen en zo nog dertig andere onderwerpen. We houden je op de hoogte over de leerstoel Managing Public Space en nemen je mee in de wereld van iAMPro.

Inmiddels hebben we al een gestage lezersgroep linkedin, waar ook de mogelijkheid is om te reageren en gedachten aan te vullen. We zijn met elkaar in verbinding door verhalen uit te wisselen over de wondere wereld van assetmanagement. En wonderlijk is die, elke week weer. Zowel bij ons op kantoor, als bij onze opdrachtgevers, als op internationaal vlak. Assetmanagement mag dan technisch ingestoken zijn, het is en blijft mensenwerk, met mensenstreken en mensenideeën. Er is nog zoveel te ontdekken en te leren.

De blogs horen bij ons boekje over Het Nieuwe Assetmanagement. Intussen zijn de voorbereidingen voor een nieuw boekje aan de gang dat gaat over assetmanagement in een complexe omgeving. Inzichten die we onderweg opdoen komen ook in de blogs terecht.

Mocht je ons nog niet volgen, zoek ons dan op Linkedin op, of ontvang een wekelijkse melding in je mailbox. Lees ook het boekje over Het Nieuwe Assetmanagement en laat weten wat je ervan vindt. Anderen gaven al de volgende reacties terug: ‘Mijn geheime wapen voor assetmanagement’, ‘Ik volg jullie met belangstelling’ en ‘Erg leuk om te lezen dat er meer mensen en organisaties zijn die echt verder durven te denken en kijken’.