Beheersystematiek Openbare Ruimte in het land

Na alle publiciteit rond het verschijnen van de Beheersystematiek Openbare Ruimte (BS-OR) is het nu tijd om er concreet mee aan de slag te gaan. Daarvoor organiseren wij kennismakingsbijeenkomsten voor potentiële gebruikers. Dat kan met collega gemeenten bij u in de buurt of op ons kantoor.

De BS-OR is interessant voor regisseurs, vakdeskundigen, beheerders en andere spelers betrokken bij het beheer van de openbare ruimte. Tijdens de kennismakingsbijeenkomst komt de BS-OR in hoofdlijnen aan bod. We bespreken daarbij concrete voorbeelden om de meerwaarde van de BS-OR te onderbouwen. Kortom: wat kan een afdeling met de BS-OR en hoe gaat dit in zijn werk?

Workshop BS OR

Het is ook mogelijk om een workshop BS-OR te volgen binnen de eigen organisatie. In een interactief dagdeel nemen we u en uw collega’s mee in de mogelijkheden, toegevoegde waarde en werking van de BS-OR. En welke producten en activiteiten zouden onderdeel moeten zijn van de werkwijze? Dan is zeker dat alle relevante aspecten van assetmanagement onderdeel zijn van uw processen. De BS-OR: Een belangrijke voorwaarde om de volgende stap te zetten m.b.t. het professionaliseren van het beheer. We zien u graag.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Lars Leenders of Donald Bezemer.