Schermafbeelding 2018-08-31 om 09.32.13.png duurzaamheid training

Aanleiding

Duurzaamheid is maatschappelijk uiterst relevant en een belangrijk onderdeel van elk coalitieakkoord van gemeente en provincie. Er is vanuit de GWW-sector duurzaamheidsbeleid ontwikkeld voor de openbare ruimte. Anderzijds biedt de markt allerlei oplossingen. Het vraagstuk is om ambities en beleid optimaal te vertalen naar haalbare oplossingen met aantoonbare resultaten.

De uitdaging

Misschien herkent u zich in onderstaande vragen. Bent u beleidsmedewerker duurzaamheid en vindt u het lastig om de collega’s van beheer mee te nemen en concrete resultaten te bereiken en meetbaar te maken? Moet u als beheerder invulling geven aan duurzaamheidsambities terwijl uw budgetten eindig zijn en uw assets nog niet aan vervanging toe zijn? Bijvoorbeeld: wat is het beste scenario voor de invoering van LED-verlichting?

De oplossing

DON Bureau kent de problematiek van eigenaren en beheerders van assets en heeft zicht op de (on)mogelijkheden van duurzaamheid in de praktijk. Wij organiseren een 2-daagse in-company cursus die de deelnemers leert om ambities met betrekking tot duurzaamheid om te zetten in concrete resultaten. De principes van assetmanagement en best practices helpen deelnemers om goede keuzes te maken. De cursisten vergroten hun kennis en ontwikkelen tijdens deze 2 dagen een concrete aanpak voor de eigen situatie.

Interesse in deze in-company cursus?

Neem contact met ons op en kijk hier voor meer informatie over de 2-daagse cursus.