Wouter_staand_CVT5465_def web

Wouter van Riel

Consultant T 06-46766793 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

De keuken is een grote bron van energie voor mij. Ik vind het heerlijk om me te verdiepen in goede smaakcombinaties en deze uiteraard te bereiden. Daarnaast kan ik enorm genieten van een wandeling door de stad of het bos die eindigt in een gezellige bruine kroeg. Het gaat er voor mij om om plezier te hebben met mijn gezin.

Mijn aanpak

Ik probeer altijd mezelf uit te dagen en te ontwikkelen. Ik haal energie uit het eenvoudig maken en oplossen van complexe vraagstukken. Het omvormen van data naar informatie en vervolgens naar kennis speelt hierin een belangrijke rol. Hierbij benader ik een project op creatieve en doelgerichte wijze. Humor, collegialiteit en klantgerichtheid zijn voor mij belangrijke waarden om tot goede oplossingen te komen.

Mijn kennis en ervaring

Tijdens mijn studieperiode ben ik actief geworden in de sector ‘stedelijk water’. Deze lijn heb ik doorgetrokken voor mijn promotieonderzoek aan de TU Delft, dat ging over besluitvormingsprocessen binnen rioleringsbeheer. Hier heb ik veel kennis opgedaan over beheer van infrastructuren, dataregistratie en –analyse, besluitvorming en de dynamiek van samenwerken.

Betrokken bij de volgende projecten