Wijnand_van_de_Sande_staand_CVT7323_def web

Wijnand van de Sande

Consultant T 06-82 88 94 63 stuur mij een e-mail

Mijn Passie

Mijn passie is reizen naar andere landen en culturen. Mensen ontmoeten, cultuur en natuur op snuiven. Het leren, verbazen en genieten van alles om mij heen op dat moment. En de mooiste momenten is het reizen tussen twee locaties, dan kom je echt in gesprek en contact met je mede reisgenoten in de trein of bus. Verder ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan en op de fiets, zowel op de weg met de racefiets als crossen in de bossen met de mountainbike.

Mijn aanpak

Ik ben een mensenmens en teamspeler, die het belangrijk vindt om samen een doel te bepalen en er dan voor gaan. De weg die samen bewandeld wordt, hobbels nemen, problemen aangaan en oplossen en de eindstreep bereiken. Dit doe ik in verbinding met mijn collega’s, klanten en andere betrokkenen.

Mijn kennis en ervaring

Mijn ervaring zit in verbinden en draagvlak creëren in een team, het team en het resultaat samen verbeteren. Ik zie assetmanagement, als de methode om als organisatie binnen een bestuurlijke omgeving je werk te blijven doen. Als het assetmanagement op orde is kun je elke vraag onderbouwd beantwoorden en de Asset owner voorzien van de juiste informatie om een afgewogen besluit te nemen. Ik heb assetmanagement systemen ontwikkeld, geïmplementeerd en mee gewerkt in de uitvoering.

Tevens ben ik een gediplomeerd coach en gebruik ik dit in mijn werkzaamheden om persoonlijke groei te stimuleren.