Ton-02

Ton Beckers

Consultant T 06 – 33 08 90 70 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Elke dag ervaar ik bijzondere momenten die mijn leven de moeite waard maken. Ik ben erg leergierig en ik heb een passie voor mooie dingen. Zo word ik gefascineerd door het wonder van de natuur in al haar facetten. Prachtige wolkenluchten, het weer en het klimaat boeien mij mateloos. Daarnaast geniet ik veel van barok muziek van m.n. Bach. Ook geschiedenis, klassieke schilderkunst en bouwwerken vind ik boeiend. En natuurlijk ervaar ik vele fijne momenten met mijn vrouw Maaike en onze twee prachtige zonen.

Mijn aanpak

Ik heb in diverse rollen gewerkt aan het ontwikkelen van een professionele assetmanagement organisatie. Ik heb oog voor de mens achter de techniek en voor de omgeving. De combinatie van inhoudelijk en procesmatig werken in een complexe technische omgeving is op mijn lijf geschreven. Ik geloof in de kunst van het stellen van de juiste vragen. Succes is mensenwerk. Ik hecht aan goede relaties en duurzame samenwerking op basis van vertrouwen. Bij DON Bureau krijg ik volop de ruimte om mijn ervaring in te zetten.

Mijn kennis en ervaring

Ik ben in een technische omgeving opgegroeid - mijn vader was molenmaker - en techniek is me als werktuigbouwer altijd blijven boeien. Assetmanagement van infrastructuur en organisatie ontwikkeling vormen een rode draad in mijn loopbaan. Mijn ervaring zet ik in d.m.v. advisering, training, coaching en productontwikkeling. Samen resultaten bereiken met oog voor de menskant geeft mij veel voldoening.

Betrokken bij de volgende projecten

Betrokken bij de volgende publicaties