Tom_van_Sittert_staand_CVT7356_def web

Tom van Sittert

Junior Consultant T 06 - 11 66 91 79 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Het meeste plezier haal ik uit muziek. Zelf speel ik trombone in een bigband en heb lange tijd deel uitgemaakt van een jazzbandje. Ik maak niet alleen graag muziek, maar vind het ook ontzettend tof om nieuwe muziek en artiesten te ontdekken. Hiervoor kan ik uren besteden op YouTube of Spotify. Naast mijn passie voor muziek, ben ik ook een sportliefhebber. Als kind heb ik altijd gevoetbald, maar de laatste jaren houd ik me vooral bezig met een bezoek aan de sportschool, hardlopen of een potje squash. Ik ben ook niet vies van een lekker biertje en vind het hierbij ook leuk om nieuwe bieren uit te proberen.

Mijn aanpak

Als muzikant ben je voornamelijk bezig om samen met anderen mooie muziek neer te zetten. In jazzmuziek doe je dit ook nog eens op een creatieve manier. Deze gezamenlijke en creatieve aanpak neem ik mee in mijn werk. Ik zoek samen met anderen naar gepaste oplossingen en schuw het daarbij niet om eens wat anders te proberen. Daarnaast ben ik breed geïnteresseerd en georiënteerd en ga daarom vanuit een breed perspectief met vraagstukken aan de slag. Ik werk niet vanuit één bepaalde scope, maar integreer meerdere aspecten en domeinen die relevant (kunnen) zijn voor het project en proces. Hierbij maak ik onderscheid tussen doelen voor de lange en korte termijn.

Ik ben communicatief vaardig en zoek graag de samenwerking met anderen. Hierbij ben ik doelgericht en nieuwsgierig, behoud ik overzicht en heb ik een kritische blik die ik goed onder woorden kan brengen.

Mijn kennis en ervaring

Mijn kennis ligt in de ruimtelijke uitdagingen die verbonden zijn aan de verduurzaming van onze samenleving. Denk hierbij aan klimaatadaptatie, de energietransitie, circulaire economie en duurzame mobiliteit. Hierbij heb ik mij vooral ontwikkeld op het gebied van governance; de organisatorische aspecten die nodig zijn bij deze uitdagingen. Ik heb me hierin onder andere verdiept tijdens mijn afstudeeronderzoek naar de governance van klimaatadaptatie in kleinere gemeenten.

We staan nu aan het begin van een duurzame transitie en ik draag hier graag mijn steentje aan bij! Ik kijk er dan ook naar uit om mijn opgedane kennis uit de studiebanken toe te gaan passen en te testen in praktische situaties.

Betrokken bij de volgende projecten