Thomas_Rebers_staand_CVT7390_def web

Thomas Rebers

Junior Consultant stuur mij een e-mail

Mijn passie

Mijn passie ligt bij sporten, waarbij ik het leuk vind verschillende sporten te beoefenen en te ontdekken. Kent u bijvoorbeeld de sporten padel of 360ball? Sporten doe ik vaak met vrienden waarbij ik er ook daadwerkelijk een sport van maak om te winnen. Hieruit volgt gelijk mijn slechte (of goede) eigenschap, namelijk dat ik slecht tegen mijn verlies kan. Squash, darten of spelletjesavond; ik wil altijd winnen. Ook vind ik het belangrijk mezelf te blijven uitdagen. Als voorbeeld heb ik het doel gesteld de halve marathon onder het anderhalf uur te gaan lopen.

Mijn aanpak

De drive om altijd te willen winnen zet ik door in de projecten die ik uitvoer. Mijn leergierigheid en enthousiasme zorgen ervoor dat ik altijd tot het beste eindresultaat wil komen. Ik vind het daarbij belangrijk om kritisch op mezelf te blijven en ‘out-of-the-box' te denken. Huidige problemen vereisen namelijk innovatieve oplossingen. Samenwerken met verschillende vakgebieden en op de juiste momenten vragen stellen is hierbij belangrijk. Ik geloof dat je samen altijd tot een beter eindresultaat komt.

Mijn kennis en ervaring

In de bachelor Civiele Techniek aan de TU Delft heb ik gemerkt dat ik de richting van het gebiedsontwerpen, integraal ontwerpen en duurzame leefomgevingen heel interessant vind en daar graag meer mee zou willen doen. Deze kennis pas ik nu toe in de praktijk door te kijken naar verschillende actoren om op die manier een passende, duurzame en financieel haalbare oplossing te bieden. Mijn kennis zal ik blijven verreiken, omdat ik naast mijn werkzaamheden bij DON de master Construction Management Engineering volg. Deze master focust zich op de groeiende behoefte van hervorming in de bouwsector.