Thomas Rebers

Junior Consultant stuur mij een e-mail

Mijn passie

Mijn passie ligt bij sporten, waarbij ik het leuk vind om verschillende sporten te beoefenen en te ontdekken. Kent u bijvoorbeeld de sporten padel of 360ball? Sporten doe ik vaak met vrienden waarbij ik er ook daadwerkelijk een sport van maak om te winnen. Hieruit volgt gelijk mijn slechte (of goede) eigenschap: ik kan slecht tegen mijn verlies. Squash, darten of spelletjesavond: ik wil altijd winnen. Deze drive zet ik door in de projecten die ik uitvoer. Ik heb mezelf bijvoorbeeld het doel gesteld de halve marathon onder het anderhalf uur te lopen. Zo blijf ik mezelf uitdagen.

Mijn aanpak

Mijn leergierigheid en enthousiasme zorgen ervoor dat ik altijd tot het beste eindresultaat wil komen. Ik vind het belangrijk kritisch te zijn op mezelf en ‘out-of-the-box' te denken. Huidige problemen vereisen namelijk innovatieve oplossingen. Samenwerken met verschillende vakgebieden en op de juiste momenten vragen stellen is hierbij belangrijk. Ik geloof erin dat je samen altijd tot een beter eindresultaat komt.

Mijn kennis en ervaring

Momenteel zit ik in de laatste fases van mijn bachelor Civiele Techniek aan de TU Delft. In de bachelor heb ik gemerkt dat ik de richting van gebiedsontwerpen, integraal ontwerpen en duurzame leefomgevingen heel interessant vind en daar graag meer mee zou willen doen. Deze kennis pas ik nu toe in de praktijk door te kijken naar de verschillende actoren om op die manier een passende, duurzame en financieel haalbare oplossing te bieden. Mijn kennis zal ik blijven verreiken door na mijn bachelor verder te gaan met de master Construction Management Engineering. Deze master focust zich op de groeiende behoefte van hervorming in de bouwsector. Ik zal leren om mijn technische kennis te combineren met managementvaardigheden. Iets wat ook hier uitstekend van pas zal komen.