ThomasBax_CVT2737-staand_nw

Thomas Bax

Consultant T 06 - 45 64 02 60 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Mijn passie ligt in mijn omgeving. Ik vind het heerlijk om met mijn gezin bezig te zijn of leuke dingen te doen met mijn vrienden. Deze momenten geven mij energie.

Daarnaast vind ik het leuk om aan te pakken. Dit zijn zaken die in huis moeten gebeuren, nieuwe kennis die ik wil opdoen of mooie projecten waar ik aan mag werken. De behoefte aan nieuwe kennis heeft voor mij geleid tot het volgen van de opleiding Maintenance and Asset Management aan de hogeschool van Utrecht. Ik wilde kennis opdoen om de informatie uit het proces te koppelen aan de gehele organisatie ipv enkel de beheerafdeling.

Mijn aanpak

Mijn aanpak is gericht op het leveren van een duidelijk eindresultaat voor mijn opdrachtgevers. Het moet een goed product zijn waar ik achter kan staan. De vraag waarom je iets doet is daarbij voor mij een belangrijk item.

In mijn werk ben ik doelgericht, gestructureerd en analytisch. Daarbij zoek ik naar haalbare oplossingen die een toegevoegde waarde hebben voor een organisatie. In de projecten die ik doe werk ik graag samen met mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben. Door samen te werken, werk je aan je eigen ontwikkeling en verbeter je het eindresultaat.

Mijn kennis en ervaring

Mijn kennis ligt op het gebied van elektrotechniek, procesautomatisering en assetmanagement. Op basis van deze gebieden kan ik een invulling geven aan diverse vraagstukken.

Mijn interesses liggen bij de informatie die wordt gegenereerd door de proceslaag en het verduidelijken van de toegevoegde waarde van deze informatie voor de organisatie.

In het verleden heb ik contracten begeleid, opgesteld en ontwerpen gemaakt. Hierdoor heb ik ervaring kunnen opdoen met de harde techniek en de mensen en processen die hiervan gebruik maken. Het verbinden van deze elementen en het expliciet maken van de relaties, daar ligt de grootste uitdaging.

Betrokken bij de volgende projecten