ThomasBax_CVT2737-staand_nw

Thomas Bax

Consultant T 06 - 45 64 02 60 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Mijn passie ligt in mijn omgeving. Ik vind het heerlijk om met mijn gezin bezig te zijn, leuke dingen te doen met vrienden of samen met collega’s/klanten aan een mooi project te werken. Het geeft mij energie om samen iets te bereiken, ideeën uit te wisselen of gewoon de gezelligheid die een groep met zich meebrengt. Het samen kunnen lachen is daar een groot onderdeel van. In het weekend geniet ik van de momenten van ontspanning met het gezin in het bos, op de fiets of met een stel vrienden in de kroeg.

Mijn aanpak

In mijn werk wil ik graag duidelijkheid creëren. Mijn aanpak is gericht op het leveren van een duidelijk eindresultaat voor mijn opdrachtgevers waar men ook iets mee kan en waar ik achter kan staan. De vraag waarom je iets doet is daarbij voor mij een belangrijk item. In mijn werk ben ik doelgericht, gestructureerd en analytisch. Daarbij zoek ik naar haalbare oplossingen die een toegevoegde waarde hebben voor een organisatie. In de projecten die ik doe werk ik graag samen met mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben.

Mijn kennis en ervaring

Mijn kennis ligt op het gebied van elektrotechniek, procesautomatisering en assetmanagement. Op basis van deze gebieden kan ik een invulling geven aan diverse vraagstukken. Mijn interesses liggen bij de informatie die wordt gegenereerd door de proceslaag en het verduidelijken van de toegevoegde waarde van deze informatie voor de organisatie. In het verleden heb ik contracten begeleid, opgesteld en ontwerpen gemaakt. Daarnaast help ik organisaties graag in het toepassen van assetmanagement om zo meer grip op het beheren te krijgen.

Betrokken bij de volgende projecten