Theo_Liu_staand_CVT7341_def web

Theo Liu

Junior Consultant T 06 - 82 26 12 56 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Ik word enthousiast van gezelschapspellen. In het bijzonder geniet ik van RISK. In dit strategische spel laat ik mijn hersenen los gaan om inzicht te krijgen in de verschillende mogelijkheden van elke speler en hierop in te spelen. Daarnaast vind ik het fijn om te puzzelen en met origami bezig te houden. Met oog voor detail in deze ontspannende activiteiten kom ik heerlijk tot rust.

Mijn aanpak

Ik ben een breed inzetbare adviseur met specialisaties in vervoer, sluizen, bruggen en tunnelveiligheid. Met een strategische blik kijk ik verder dan de dag van morgen. Ik ben een doe-man, innovatief, nieuwsgierig en analytisch sterk. Dankzij mijn leergierigheid pak ik snel zaken op. Met verduidelijkende vragen krijg ik de inhoud scherp en daardoor lever ik hoogwaardige producten af. Daarnaast ontzorg en regel ik de zaken. Ik blijf dicht bij mezelf, houd mijn woord in ere en wil de wereld mooier achter te laten.

Mijn kennis en ervaring

Ik ben een Delftse civiel ingenieur met ervaring in data-analyses. Dit pas ik toe op het gebied van sluizen, tunnels en (vraaggestuurd) vervoer. Dit levert mogelijkheden op voor data-ondersteund assetmanagement. Met data-analyses haal ik de nuttige informatie uit een brij met gegevens. Dit kan door beschrijvende statistieken en met behulp van machine learning. Ik heb ervaring met een divers palet aan software van Excel en Autocad tot Python.

Betrokken bij de volgende projecten