Theo_Liu_staand_CVT6998_def web

Theo Liu

Junior Consultant T 06 - 82 26 12 56 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Ik word enthousiast van puzzelen, gezelschapsspellen en origami. Het puzzelen is heerlijk ontspannend en ik ben dan orde in de chaos aan het scheppen. Gezelsschapsspellen waarbij strategie belangrijk is vind ik leuk. Hier kan ik mijn hersenen flink bij laten kraken. Origami vind ik leuk, want vanuit simpele onderdelen worden complexe producten gemaakt.

Mijn aanpak

Vanuit de kernwaarden authenticiteit, integriteit en een hoger doel dan mezelf nastreven pak ik projecten aan. Ik probeer dicht bij mezelf te blijven, mijn woord in ere te houden en de wereld mooier achter te laten.

Voordat ik begin te praten over oplossingen wil ik eerst verkennen wat de bedoeling is. Dit doe ik door de situatie te observeren en in gesprek te gaan met mensen. Ik ben nieuwsgierig en analytisch sterk. Ik werk graag samen en probeer me te verplaatsen in de ander.

Mijn kennis en ervaring

Ik heb de studie civiele techniek aan de TU Delft gedaan. Tijdens mijn studie heb ik mooie projecten gedaan met grote datasets op het gebied van vraaggestuurd vervoer. Hier heb ik geleerd om uit een brij met gegevens, informatie te halen en te verwerken tot een gestructureerd rapport. Ik kan me snel aanpassen aan een nieuwe situatie. Ik heb ervaring met een divers palet aan software van Excel tot Python.

Betrokken bij de volgende projecten