Robert_van_Lakwijk_staand_CVT7394_def web

Robert van Lakwijk

Consultant, mede eigenaar T 06 - 22 18 66 56 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Met vrienden gaan hardlopen, een trail in de natuur in Limburg, Ardennen of verder weg. Genieten, met elkaar optrekken en in lastige trajecten een helpende hand toesteken. En natuurlijk naderhand genieten van de inspanning onder het genot van een hapje en een drankje. De natuur trekt me sowieso, het geeft me plezier en rust om samen met mijn hond een wandeling te maken. En natuurlijk voetbal. Van jongs af aan tot op de dag van vandaag voor mij de mooiste sport. Genieten van het enthousiasme van spelers, individuele kwaliteiten en proberen als team samen sterker te worden.

Mijn aanpak

Projecten realiseren op een zakelijke manier met ‘de bedoeling’ centraal. Maar wel oog hebben voor de menskant en de organisatie waar je mee samenwerkt. Vertrouwen, integriteit en respect voor elkaar zijn woorden waar ik grote waarde aan hecht. Vertrouwen geven en vertrouwen krijgen. Op basis hiervan bouw ik een relatie op met collega’s en onze opdrachtgevers. Met daarbij de bevlogenheid en het tonen van meesterschap zijn dit de kernwaarden die mij kenmerken in mijn aanpak. Dat is de (werk)omgeving waar ik me prettig in voel, waar ik mijn inbreng kan hebben en wat belangrijk is voor mij.

Mijn kennis en ervaring

Vanuit mijn technisch-bedrijfskundige achtergrond werk ik graag mee aan uitdagingen waarbij omgeving, contract en techniek elkaar ontmoeten en waarbij data- en informatiemanagement centraal staan. Mijn kennis en ervaring zit in het voorbereiden en begeleiden van grote projecten zoals de V&R (Vervanging en Renovatie) opgave die eraan zit te komen. En in samenwerkingstrajecten (bouwteam, 2-fasen aanpak) tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer. Binnen deze projecten speel ik een rol als integrator tussen verschillende kennisgebieden zoals Electrotechniek, Werktuigbouwkunde, Industriële Automatisering, Machineveiligheid, Beheer en Onderhoud.

Betrokken bij de volgende projecten

Betrokken bij de volgende publicaties