Robert

Robert van Lakwijk

Consultant, mede eigenaar T 06 - 22 18 66 56 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Samen met mijn hond de natuur in. Het geeft me rust om hiermee bezig te zijn. De natuurlijke wijze hoe een jachthond beweegt, zoekt naar wild en wacht op mijn teken. Fantastisch om daar mee te werken. En natuurlijk voetbal. Van jongs af aan tot op de dag van vandaag voor mij de mooiste sport. Op alle niveaus: van jong tot oud. Genieten van het enthousiasme van spelers, individuele kwaliteiten en proberen als team samen sterker te worden. Ik ben ervan overtuigd dat ook dit de grote drijvende kracht is achter DON Bureau.

Mijn aanpak

Vertrouwen, integriteit en respect voor elkaar zijn woorden waar ik grote waarde aan hecht. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Vertrouwen geven en vertrouwen krijgen. Op basis hiervan bouw ik een relatie op met collega’s en onze opdrachtgevers. Het liefst langdurig. En dit is nodig om elkaar te waarderen maar ook scherp te houden. Binnen DON Bureau noemen we dit onze huiskamer, Met daarbij de bevlogenheid en het tonen van meesterschap zijn dit de kernwaarden die mij kenmerken in mijn aanpak.

Mijn kennis en ervaring

Vanuit mijn technisch-bedrijfskundige achtergrond werk ik graag mee aan uitdagingen waarbij omgeving, contract en techniek elkaar ontmoeten. Betrokken bij projecten waarbij Bediening op Afstand van nautische objecten (bruggen, sluizen, gemalen) een voorname rol speelt. Daarnaast op zoek naar uitdagingen in de wereld van duurzaamheid om samen met onze opdrachtgevers bij te dragen aan de energiedoelstellingen die we als Nederland en Europa voor ogen hebben.

Ik maak hierbij gebruik van diverse methodieken zoals:

  • Systems Engineering (SE)
  • Systeem Gerichte Contractbeheersing (SCB)
  • Assetmanagement (ISO55000)
  • Risico Gestuurd Onderhoud, etc.

En dit allemaal binnen verschillende kennisgebieden als Electrotechniek, Werktuigbouwkunde, Industriële Automatisering, Machineveiligheid, Beheer en Onderhoud.

Projecten realiseren op een zakelijke manier met ‘de bedoeling’ centraal. Maar wel oog hebben voor de menskant en de organisatie waar je mee samenwerkt. Vertrouw op elkaar, ben integer en zeg duidelijk wat je van elkaar verwacht. Dat is de (werk)omgeving waar ik me prettig in voel, waar ik mijn inbreng kan hebben en wat belangrijk is voor mij.

Betrokken bij de volgende projecten

Betrokken bij de volgende publicaties