Remy

Remy Mol

Groepscontroller T 06 - 53 66 45 01 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Met het snot voor de ogen, op snelheid en in volle kracht gefocust op mijn doel. Met deze gedachte presteer in mijn werk en lopen in de natuur. Ik geniet er ook van om zaterdags langs de lijn een groep kinderen te coachen tijdens hun wedstrijd. En er voor te zorgen dat ze een leuke wedstrijd spelen.

Mijn aanpak

Samenwerken, diversiteit, ad hoc vragen en gebeurtenissen, maken mijn werk leuk en afwisselend. Ik breng structuur aan door focus te hebben en doordacht te werk te gaan. Hiermee lever ik een bijdrage als spin in het web van de organisatie.

Mijn kennis en ervaring

Vanuit mij functie begeef ik mij in het hart van de organisatie. Op financieel, juridische en fiscaal gebied probeer ik de ondersteuning te leveren. Samen kijken naar de beste en de meest efficiënte manier van organiseren en dat meetbaar maken is mijn drijfveer om voor DON Bureau te werken.

Ik ben er trots op samen met mijn collega’s de doelstellingen van onze organisatie mede vorm te geven en te realiseren. Daarnaast lever ik ook graag een bijdrage aan de aanpak en doelstellingen van onze klant.

Betrokken bij de volgende projecten

Betrokken bij de volgende publicaties