Pieter van de Werdt

Consultant T 06-18 60 93 49 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Ik heb een hart voor techniek, willen weten hoe dingen werken, in elkaar zitten, en liefst nog uitvogelen hoe het nóg beter kan. Ik heb 2 klassieke BMW’s waar ik ondertussen vrijwel alles zelf wel los en vast heb gehaald, en waar ik hele dagen aan kan besteden om te bedenken welke aanpassingen ik er aan ga doen. Daarnaast heb ik zelf meerdere flipperkasten gereviseerd. Flipperkasten vind ik een prachtig stukje techniek, omdat elke aanpassing die je doet het spel beïnvloed, terwijl je tijdens het spel alle mechanische componenten ziet bewegen.

Nadat je snapt hoe alles werkt, kun je er lekker mee prutsen om hem helemaal op je eigen smaak af te stemmen.

Mijn aanpak

Om met een flipperkast te kunnen spelen hoef je enkel de flippers te bewegen, om het spel te optimaliseren moet je echter een goed overzicht hebben van het geheel, en vervolgens je verdiepen in aspecten tot in detail. Dit is vaak ook hoe ik in mijn werk acteer, de schakel zoeken tussen de kennis van details, de functie binnen het geheel, en hetgeen bereikt moet worden. Om vervolgens tot een creatieve oplossing te komen. Wellicht vraag je me om een kraan, maar wilde je eigenlijk gewoon water hebben. Samen komen we daar wel achter!

Mijn kennis en ervaring

Door mijn brede interesse en mijn ervaring als beheerder en adviseur beweegbare kunstwerken en machineveiligheid heb ik een brede kennis opgedaan van de GWW. Bij beweegbare kunstwerken komen vele disciplines samen, waardoor een goede kennis van deze diverse disciplines een essentieel onderdeel is voor een optimaal resultaat.

Mijn achtergrond in stedebouwkunde en vastgoedbeheer geeft mij vaak een extra invalshoek om de visie, en politieke drijfveren, achter het project beter in het masterplan te kunnen verwerken. Daarmee heb ik ook de kwaliteiten om over grenzen van projecten te acteren, om te kunnen te zorgen voor een integrale visie van het areaal.