Peter van Rodijnen

Technisch adviseur (ZZP) stuur mij een e-mail

Mijn passie

Samengevat is mijn grootste passie 'ontdekken'. Het bereizen van landen in alle windhoeken is iedere keer een avontuur dat al mijn zintuigen prikkelt. Het opsnuiven van andere culturen is fantastisch en de beleving van de wereldse natuur is overweldigend. Het meest geniet ik van water, onderwater wel te verstaan. Van een snelstromende beek vol zalm in Alaska, tot de kleurenpracht op het Grote Barrière Rif. Maar vlak de Hollandse natuur niet uit, want ook die onontdekte Wildernis heeft een adembenemende schoonheid.

Mijn aanpak

Aanpakken daar houd ik van. Het liefst met uitdagingen die zich niet makkelijk laten temmen. Uitdagingen die vragen om overzicht, gestructureerdheid en een analytische vereenvoudiging. Uitdagingen waarbij teruggeschakeld en versneld moet worden. Dan ben ik ik mijn element. Dan kan ik mijn kennis van de verschillende vakdisciplines en de beheersing van de raakvlakken hiertussen goed toepassen. Dan komt mijn inlevingsvermogen en communicatieve ervaring het best tot z'n recht.

Mijn kennis en ervaring

Door mijn ontwikkeling van programmeur tot technisch manager spreek ik de taal van alle betrokkenen in iedere projectfase. Dat heb ik inmiddels voor een groot aantal opdrachtgevers in verschillende branches mogen doen. Zo kom ik in contact met andere organisaties en nieuwe mensen. Die afwisseling houd mij scherp en gemotiveerd. Het stelt mij in staat om mijn kennis te delen en zelf te blijven leren. Om zelf te blijven ontdekken, want uiteindelijk is het leven één grote ontdekkingsreis waar je van moet genieten!