Paul_CVT0563

Paul Haase

Consultant T 06 - 26 67 65 92 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

In mijn vrije tijd ben ik het liefst buiten. Op de fiets, op het strand, op het voetbalveld of op de tennisbaan. Als er actief bewogen wordt en er ook nog een bal betrokken is ben ik in mijn element. Daarnaast houd ik van schaken en vrijwel alle andere spellen met een strategische variant.

Mijn aanpak

Ik ben strategisch en analytisch sterk en hierdoor snel in staat problemen te doorgronden. Ik heb een nuchtere en stabiele persoonlijkheid maar ben pro-actief in mijn werk en leg hier veel energie in. Daarbij ben ik continu op zoek naar verbetering en neem ik zaken nooit zomaar voor waar aan.

Mijn kennis en ervaring

Na het afronden van mijn studie sociale geografie en planogie aan de Universiteit Utrecht heb ik bij Rijkswaterstaat gewerkt. Hier ben ik terecht gekomen in de wereld van beheer en onderhoud van infrastructuur. Al werkende, en aan de hand van verschillende cursussen en opleidingen, heb ik mij verder verdiept in het Assetmanagement en de methoden. Met veel plezier pas ik deze kennis nu toe en bouw ik deze verder uit bij DON Bureau binnen verschillende projecten.

Betrokken bij de volgende projecten

Betrokken bij de volgende publicaties