Marijn Bovée

Junior Consultant stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Mijn vrije tijd vul ik met alles dat met muziek te maken heeft. Ik speel fanatiek saxofoon, klarinet en fluit in verschillende bigbands door heel het land. Daarnaast heb ik een eigen carnavalsbandje waar ik volop muziek voor uitschrijf. Het arrangeren van muziek is net een puzzel. Aan de ene kant heb je de muziektheorie dat helpt te verklaren hoe een muziekstuk werkt, en aan de andere kant de mede muzikanten met ieder een eigen smaak en stijl. Het geeft mij veel voldoening als mijn muziek voor plezier bij anderen zorgt.

Mijn aanpak

Informatieproducten komen in vele vormen en maten. Ik werk volgens de principes van user-centered design om tijdens het hele ontwerp- en productieproces tot een oplossing te komen waar de eindgebruiker écht wat aan heeft.

Mijn kennis en ervaring

Mijn expertise zijn GIS, (web)cartografie en ruimtelijke analyses. Tijdens mijn studie Applied Geoinformation Science heb ik tijdens projecten voor verschillende organisaties een brede basis opgebouwd met betrekking tot geo-ict, data science en design. Hiermee heb ik ervaring opgedaan in het werken met het ArcGIS platform, QGIS, SQL databases, FME, Python, R/Jamovi, Adobe Illustrator en Adobe Indesign.