MarcLuttikhuis_CVT2747-staand

Marc Luttikhuis

Topadviseur assetmanagement, veranderconsultant en leiderschapscoach T (06) 28 60 45 83 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Mijn gezin is het dierbaarste dat ik bezit en voor mij een hele belangrijke basis. Heerlijk genieten met elkaar vind ik dan ook erg belangrijk. Voor de ontspanning èn om fit te blijven stap ik graag op de mountainbike of racefiets of trek mijn loop- of voetbalschoenen aan.

Mijn passie? Leidinggevenden het beste uit zichzelf en hun team laten halen. Beflowgen leiderschap creëren, daar maak je het verschil mee. Zowel binnen je eigen organisatie als naar klanten. Organisaties, teams en mensen in beweging krijgen, dat vind ik prachtig en geeft mij veel energie.

Mijn aanpak

Weten wie je bent en waar je voor staat. En optimaal inzetten van je eigen talenten. Pas dan kun je anderen inspireren en echt van toegevoegde waarde zijn. Ik gun iedereen deze ervaringen en inzichten en wil dit graag delen. Vanuit mijn rol als coach of veranderconsultant krijg ik organisaties, teams en mensen in beweging waardoor ze groeien.

Ieder mens wil immers graag groeien, zich ontwikkelen. Ik ga op zoek naar wat mensen motiveert en inspireert. Ik wil weten waar ze goed in zijn, hun passie en talenten. Met als doel hun aanwezige potentieel maximaal tot ontplooiing laten komen. Want als je kan en mag laten zien waar je hart ligt en waar je goed in bent, haalt dat het beste in je naar boven en zorgt dat voor energie, zelfvertrouwen, persoonlijke groei en beweging. Talent- en resultaatontwikkeling gaan dan hand in hand.

Mijn kennis en ervaring

Ik zet mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in om leidinggevenden en teams in hun kracht te zetten. In de vele management-, directie- en bestuurdersfuncties die ik heb vervuld, heb ik in de praktijk gezien wat leiderschap doet met een organisatie en haar klanten. Ik heb ervaren dat als mensen hun talent mogen combineren met hun passie in een omgeving waar enthousiasme en vertrouwen gewoon zijn, ze optimaal tot hun recht komen en echt authentiek zijn. Door managers en andere leidinggevenden te inspireren en ze bewust te maken van benodigd (persoonlijk) leiderschap laat ik ze ervaren hoe het is hun aanwezige talenten en motivatie te benutten en daarmee maximale betekenis te hebben voor zichzelf, hun team, de organisatie waarvoor ze werkzaam zijn en voor hun klanten. Zelfvertrouwen, trots en enthousiasme groeien dan als vanzelf.

Betrokken bij de volgende projecten