Manuel

Manuel Magallon

Consultant T 06 - 10 18 24 48 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Ik heb een passie voor IT. Altijd ben ik in de weer (en geweest) met computers en netwerken. Maar ook op het voetbalveld en op de ski’s kan ik mijn energie kwijt. Vooral als er veel gezelligheid bij komt kijken. Niets leuker als de week afsluiten met een goed potje voetbal en een mooie derde helft.

Mijn aanpak

De wereld van Onderhoud & Nieuwbouw is meer dan ooit in beweging. Ik merk dat er een sterke behoefte is aan goede, onderscheidende IT hulpmiddelen. Middelen die écht het verschil maken in een traject of juist het proces nauwsluitend ondersteunen. Binnen DON Bureau krijgen complexe IT vraagstukken mijn aandacht. Ik kijk kritisch naar diverse methodieken en mogelijke oplossingen om het proces, zowel intern als extern, te vereenvoudigen. Ik ben dan ook continu op zoek naar verbeteringen om IT hulpmiddelen nog efficiënter in te zetten bij onze opdrachtgevers.

Mijn kennis en ervaring

Na mijn studie Business IT & Management heb ik me verdiept in ‘de snelle wereld’ van internet/web applicaties & databases. Tijdens mijn functie bij EPZ (de kerncentrale) heb ik kennis gemaakt met DON Bureau en dus Assetmanagement. Ik wil me graag nog meer verdiepen en ontwikkelen in deze branche. Ik zie het dan ook als een enorme uitdaging om IT als hulpmiddel binnen Assetmanagement naar een hoger niveau te tillen. Binnen DON Bureau krijg ik alle ruimte om dit pragmatisch aan te pakken in een gezellige en informele werkomgeving. En dit sluit perfect aan bij het teamgevoel én ons gezamenlijke doel: hét verschil maken bij onze klanten met de juiste expertise in iedere discipline!

Betrokken bij de volgende projecten

Betrokken bij de volgende publicaties