Leobert_van_der_Wielen_staand_CVT7366_def web

Leobert van der Wielen

Consultant T 06 - 10 51 77 86 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Ik heb een passie voor duursport. Denk daarbij aan mountainbiken, racefietsen, schaatsen (200 km), maar ook in skiën kan ik mijn energie kwijt en helpt me om af en toe mijn hoofd leeg te maken. Ik ontmoet graag andere mensen en geniet van vakanties of weekendjes weg met mijn vriendin of vrienden.

Mijn aanpak

Ik ben gedreven en doelgericht om samen met het team de gestelde project doelen te halen. Hierbij zijn bevlogenheid, meesterschap en inlevingsvermogen de kernwaarden van DON bureau waar ook ik voor sta. Met name grote renovatie projecten voor Overheden zoals RWS en Gemeentes (Bruggen en sluizen) waarbij vaak bediening op afstand een belangrijk onderdeel is hebben mijn voorkeur, verder met ik voorstander van uniformeren en standaardiseren waarbij de LBS (Landelijke bruggen en sluizen standaard) toegepast wordt.

Mijn kennis en ervaring

Ik heb mijn kennis en ervaring opgedaan in verschillende projecten in de Infra wereld. Ik kan van toegevoegde waarde zijn voor diverse disciplines zoals E&W en industriële automatisering. Maar ook in processen en kwaliteitssystemen. Ik geniet ervan om betrokken te zijn vanaf de ontwerpfase tot en met de realisatiefase. In mijn rol als Technisch manager fungeer ik graag als de ‘Giraffe’, waarbij ik wel het overzicht behoud maar ook tussen het team in wil staan. Ik ben altijd opzoek naar mogelijkheden en kansen en het toepassen van nieuwe innovaties binnen een project. Duurzaamheid staat ook op mijn lijstje waarbij dit een onderdeel van je project dient te zijn net als veiligheid.

Bij DON bureau heb ik mijn kennis en ervaring verder uitgebreid. Denk hierbij aan Machineveiligheid specialist (CMSE gecertificeerd), Systems Engineering en Contractbeheersing (SCB). Vanuit de markt komt er steeds meer behoeft om contracten samen uit te voeren en dan met name werken van uit de nieuwe Marktvisie, optimale samenwerking, werken vanuit de bedoeling, eerlijk geld voor eerlijk werk, Maximale klantwaarde “Project DOEN”.

Mijn motto KISS ‘Keep It Simple, Stupid’

Betrokken bij de volgende projecten

Betrokken bij de volgende publicaties