Lars_Leenders_staand_CVT6672_def web

Lars Leenders

Consultant T 06 - 22 15 80 68 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Ik heb een passie voor uitdagingen! Door te wildwaterkajakken of naar de sportschool te gaan kan ik behoorlijk goed mijn ei kwijt. In de periode 2012 – 2014 had ik ook een andere uitdaging namelijk een studie. Naast mijn werk heb ik de Master of Engineering in Maintenance & Asset Management gevolgd. Om bij te komen van al deze uitdagingen houd ik ervan om lekker te koken en dan te genieten.

Mijn aanpak

Successen behalen doe je niet alleen, maar dat doe je samen! Het heeft mijn voorkeur om samen met een team een project uit te voeren. Ik zie het als een uitdaging én passie. Samen met een (project)team de richting te bepalen, te plannen, te organiseren en hindernissen te overwinnen. Zo de finish te halen!

Mijn kennis en ervaring

Vanaf 2009 ben ik actief bezig geweest met het doorontwikkelen en toepassen van de NEN 2767-4 voor infrastructuur. Dit heeft mij een solide basis gegeven voor het uitvoeren en coördineren van inspecties én het opzetten van de inhoud van beheermanagementsystemen. Vanuit deze basis en kennis ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan: het semantisch modelleren van begrippen voor de Conceptenbibliotheek – Nederland (CB-NL).

Tijdens mijn studie heb ik mijn kennis uitgebreid op de volgende gebieden:

  • Reliability Centred Maintenance
  • Failure Mode and Effect Criticality Analysis
  • Fault Tree Analysis

Betrokken bij de volgende projecten

Betrokken bij de volgende publicaties