Lars_Leenders_staand_CVT6672_def web

Lars Leenders

Consultant T 06 - 22 15 80 68 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Mediterraans eten en de Mediterraanse keuken beoefenen doe ik ontzettend graag. Ik ga zeer gemotiveerd elke keer weer de uitdaging aan om met een paar simpele, maar knettergoede ingrediënten, een complexe maaltijd te maken. Onder het motto oefening baart kunst breng ik de kwaliteit elke keer naar een hoger niveau. Deze passie is ontstaan vanuit mijn passie voor Kroatië en mijn werkervaring in horeca. Om na al dat heerlijke eten toch in vorm te blijven ga ik 3 keer per week naar de sportschool om aan de ijzers te hangen.

Mijn aanpak

Een goede balans maken tussen de inhoud en de mensen die hierbij betrokken zijn zorgt mijns inziens voor de gewenste resultaten. De resultaten vind ik erg belangrijk want ik zit zo in elkaar dat wat er onder aan de streep overgehouden wordt moet voldoen aan de verwachtingen.

Ik hou goed zicht op de doelstellingen en deadlines en neem pro actief het voortouw als er werk aan de winkel is. Complexe en abstracte vraagstukken van kunstwerken kan ik goed analyseren, simpel maken en vertalen naar concrete acties. Ik werk zelfstandig en stem op het juiste moment af. Daarnaast heb ik een kritische blik die ik goed onder woorden kan brengen.

Mijn kennis en ervaring

In de periode van 2009 – 2018 heb ik brede en diepe knowhow opgebouwd over data- en informatiemanagement door projecten op de gebieden decompositie, gegevensmodelering, inspecties en beheermanagementsystemen.

Vanaf 20018 heb ik mijn expertises ontwikkeld op het gebied van de aspecten van assetmanagement, namelijk de procesmatige aspecten waar asset owner, assetmanager en service provider mee te maken krijgen. Daarnaast heb ik de financiën en inkoop van onderhoud stevig beetgepakt tijdens mijn rol hoofd technische dienst bij Kloosterboer Vlissingen.

Ik heb ervaring in het begeleiden van groepen mensen o.a. als voorzitter tijdens (online) vergaderingen en als facilitator tijdens workshops, maar ook een op een gesprekken. Dit ligt me goed. Tijdens een op een gesprekken geeft ik sturing door het stellen van verwachtingen.


Betrokken bij de volgende projecten

Betrokken bij de volgende publicaties