Kees

Kees van Belzen

Consultant T 06 - 13 27 80 89 stuur mij een e-mail

Mijn passie

Ik vind mijn passie in mijn gezin. Als ik thuis ben stap ik graag op de fiets of ga ik een stuk wandelen samen met mijn vrouw. Mijn passie vind ik ook in lezen en in mijn werk. Ik zie mijn werk als een bijdrage aan de samenleving.

Mijn aanpak

Een bijdrage leveren aan een samenleving doe je samen met anderen. Vanuit dit perspectief wil ik graag met anderen werken aan een gezamenlijk resultaat. Om de gewenste resultaten te behalen is het nodig een juist klimaat te creeeren: organisatorisch vermogen, collega’s, leidinggevende, opdrachtgevens, projectteams, werkomgeving en persoonkijk contact dragen hier aan bij.

Er zijn ook uitdagingen die een pioniers mentaliteit vragen en die ik graag met een pragmatische aanpak wil aangaan. Daarbij schuw ik het niet om buiten de gebaande af te wijken. Abstract niveau (door)vertalen naar werkbare resultaten is steeds opnieuw een uitdaging die inspirerend is.

Mijn kennis en ervaring

Meer dan 30 jaar mag ik werkzaam zijn in de natte infrastructuur en heb ik een schat aan kennis mogen verzamelen op het gebied van onderhoudmanagement en projectmanagement. Mijn ervaring deel ik graag met anderen. Bij DON Bureau is er een gezamenlijke drive om de handen uit de mouwen steken en de daad bij het woord te voegen. Vanuit het besef dat een samenleving meer is dan resultaten realiseren, is het aandacht hebben voor de menskant eveneens een onmisbaar aspect. Ik lever hier graag een bijdrage aan.

Betrokken bij de volgende projecten

Betrokken bij de volgende publicaties