DON_Gertjan_CVT3507_DEF

Gertjan Pieper

Consultant T 06 19 06 34 94 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Mijn passie is mijn thuis en mijn werk. Ik vind het fijn om met mijn partner samen leuke activiteiten te ondernemen. Afgelopen periode heb ik mijn eerste ‘verre reis’ mogen maken, hierdoor is de wens ontstaan om nog meer van deze reizen samen te gaan maken.

Daarnaast werk ik graag, door deze werk-drive wil ik mijzelf verder ontwikkelen, hiervoor volg ik momenteel de opleiding Verkeerskundig Medewerker aan de Verkeersacademie. Ook wil ik komende jaren mijn kennis op het gebied van assetmanagement verdiepen.

Mijn aanpak

Vanuit mijn werk ben ik gewend om soms in teamverband op te treden, maar ook als solist. Ik hou van een praktische aanpak om problemen of uitdagingen te doorgronden en deze op te lossen. Door samen te werken met collega’s en participanten creëer ik een draagvlak om het eindproduct te verbeteren. Mijzelf zou ik omschrijven als een nuchter, doelgericht, praktisch persoon die eerder in kansen als bedreigingen denkt.

Mijn kennis en ervaring

Door mijn ervaring als beheerder van kunstwerken en elektrische verkeersvoorzieningen op technisch gebied heb ik een brede kennis en inzetbaarheid gerealiseerd in de infrastructurele omgeving. Vanuit deze functie heb ik veel ervaring opgedaan met omgevingsmanagement, integrale aanpak, afstemmen met andere disciplines en beheerders.

Mijn kennis ligt op het gebied van elektrotechniek, verkeersregeltechniek en verkeerskunde. Elektrotechniek vanuit mijn oorspronkelijke opleiding, verkeersregeltechniek vanwege mijn werkervaring en verkeerskunde vanuit de opleiding die ik volg. Door deze mix aan kennis ben ik in staat om invulling te geven aan integrale vraagstukken.

Betrokken bij de volgende projecten