DON_Gertjan_CVT3507_DEF

Gertjan Pieper

Consultant T 06 19 06 34 94 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

Mijn passie is mijn thuis en mijn werk. Ik vind het fijn om met mijn gezin samen leuke activiteiten te ondernemen, ook ben ik graag bezig met tuinieren of zelf iets maken of bouwen. Daarnaast is het realiseren, beheren en onderhouden van infrastructurele objecten mijn passie. Het zoeken van afstemming met alle stakeholders, voldoen aan wet- en regelgeving, waarbij als eindresultaat toch een mooie technische oplossing wordt neergezet is het ideale doel.

Mijn aanpak

Ik hou van een praktische aanpak, waarbij ik het liefst samenwerk met de stakeholders en of collega’s. Vanuit mijn achtergrond ben ik gewend om een pragmatische aanpak te hanteren, waarbij een ik als adviseur de problemen of uitdagingen probeer aan te pakken. Door samen te werken wordt het een uitkomst van het team, waardoor je uiteindelijk trots kan zijn dat het gestelde doel behaald is.

Ik omschrijf mijzelf graag als een praktisch, doelgericht en nuchter persoon, waarbij ik eerder kansen zie dan in bedreigingen denk.

Mijn kennis en ervaring

Door mijn ervaring als beheerder van infrastructurele objecten op technisch gebied heb ik een brede kennis en inzetbaarheid gerealiseerd. Vanuit deze functie heb ik veel ervaring opgedaan met omgevingsmanagement, integrale aanpak, afstemmen met andere disciplines en beheerders.

Mijn kennis ligt op het gebied van industriële automatisering van infrastructurele werken en dynamische verkeersmanagementoplossingen. Als achtergrond heb ik kennis van Elektrotechniek vanuit mijn oorspronkelijke opleiding, dynamisch verkeersmanagement en natte infrastructuur vanwege mijn werkervaring en verkeerskunde vanuit de opleiding die ik volg. Door deze mix aan kennis ben ik in staat om invulling te geven aan integrale vraagstukken.

Betrokken bij de volgende projecten