Fabian_staand_CVT6473_def web

Fabian le Feber

Junior Consultant T 06-21193913 stuur mij een e-mail bekijk mijn LinkedIn profiel

Mijn passie

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig met sport bezig. Zo voetbal ik al vanaf mijn vijfde en beoefen ik deze sport nog met veel plezier. Het mooie aan de sport vindt ik dat het mensen verbindt. Uit het voetballen, plezier rond de sport en de samenwerking haal ik mijn energie.

Mijn aanpak

Mijn aanpak herken ik mezelf het beste in flexibel, leergierig en positief te werk gaan. Met deze instelling wil ik graag samenwerken met collega’s of andere partijen. Ik ben van mening wanneer er binnen een samenwerking kennis wordt gedeeld het eindresultaat beter wordt. Tevens blijf je jezelf hierdoor ontwikkelen.

Mijn kennis en ervaring

Mijn kennis en ervaringen heb ik opgedaan tijdens mijn studie Civiele Techniek. Binnen deze studie lag mijn focus vooral op technisch aspect, hierbij kan je denken aan Structural Design en Technology underground building. Tijdens de minor heb ik een stap gemaakt buiten de Civiele tak. In deze periode heb ik Vaarheden in Leiderschap gestudeerd. Deze minor stond in het teken van ontwikkeling. Daarin heb ik basisvaardigheden opgedaan in Project Management, HRM, Strategisch Management en Psychologie en Sociologie. Met deze kennis en ervaring in Civiele Techniek maar ook basisvaardigheden daarbuiten wil ik DON Bureau versterken en mijzelf blijven ontwikkelen binnen DON Bureau.

Betrokken bij de volgende projecten