Daphne_Mol_staand_CVT6683_def web

Daphne Mol

Financieel administratief medewerkster T 0164 25 25 37 stuur mij een e-mail

Mijn passie

Ik heb een passie voor sporten. Al van kleins af aan heb ik fanatiek gevolleybald en getennist en dit doe ik nog steeds. Daarnaast vind ik het heerlijk om te gaan hardlopen. Lekker naar buiten weer of geen weer. Om tot rust te komen, pak ik zo nu en dan mijn yoga momentje. Ik vind het ook heerlijk om er met mijn 2 kinderen op uit te gaan!

Mijn aanpak

Ik ben niet alleen fanatiek in het sporten, maar ook in mijn werk. Ik ben leergierig, positief-kritisch, accuraat en help anderen daar waar ik kan. Ik zal de financiële (administratieve) informatiestromen tot mij nemen. Vanuit daar zal ik DON Bureau van nuttig en onderbouwd advies voorzien. Met als doel de financiële (administratieve) doelstellingen te verwezenlijken.

Mijn kennis en ervaring

De afgelopen 9 jaar heb ik met heel veel plezier een eigen damesmodezaak mogen runnen. De jaren daarvoor heb ik bij diverse bedrijven de financiële administratie gevoerd. Sinds kort ben ik bij DON Bureau werkzaam op de financiële administratie. Ik hoop met mijn ervaring en inzet een positieve bijdrage te leveren binnen DON Bureau samen met mijn enthousiaste en gedreven collega´s!