Daphne_Mol_staand_CVT6683_def web

Daphne Mol

Financieel administratief medewerkster T 0164 25 25 37 stuur mij een e-mail

Mijn passie

Ik heb een passie voor sporten. Al van kleins af aan heb ik fanatiek gevolleybald en getennist. Daarnaast vind ik het heerlijk om te gaan hardlopen. Lekker naar buiten, weer of geen weer. Uiteraard vind ik het ook heerlijk om er met mijn 2 kinderen op uit te gaan en hun aan te moedigen langs de lijn.

Mijn aanpak

Ik ben niet alleen fanatiek in het sporten, maar ook in mijn werk. Ik ben leergierig, positief-kritisch, accuraat en help anderen daar waar ik kan. Ik zal de financiële (administratieve) informatiestromen tot mij nemen en vanuit daar zal ik trachten Don Bureau van nuttig en onderbouwd advies te voorzien met als doel de financiële (administratieve) doelstellingen van Don Bureau te doen verwezenlijken.

Mijn kennis en ervaring

Bij diverse bedrijven heb ik de financiële administratie gevoerd. Ook heb ik 9 jaar lang met heel veel plezier een eigen damesmodezaak mogen runnen. Sinds een aantal jaar ben ik werkzaam bij Don Bureau op de financiële administratie. Ik hoop met mijn ervaring en inzet een positieve bijdrage te leveren binnen Don Bureau samen met mijn enthousiaste en gedreven collega´s.