Chiel-staand_CVT5193-def web

Chiel Nieuwlaat

IT consultant stuur mij een e-mail

Mijn passie

In mijne vrije tijd ben ik graag in de buitenlucht. Mijn passie haal ik uit een lekkere wandeling met de hond, of een mooie rit op de mountainbike. Het draaien van muziek op allerlei feesten en partijen behoort ook tot mijn favoriete bezigheden. Maar vooral ben ik graag bij de mensen in mijn directe omgeving; mijn gezin, mijn familie en mijn vrienden.

Mijn passie vind ik niet alleen in mijn vrije tijd, maar mijn werk als software ontwikkelaar speelt hier ook een grote rol in. Iedere dag leer ik nieuwe dingen en staan er nieuwe uitdagingen te wachten, waar ik samen met mijn collega’s aan mag werken.

Mijn aanpak

Samen tot een mooi resultaat komen, dat is waar het om gaat. Sparren over de vraag van de klant, denken over de beste oplossingen en uiteindelijk de uitwerking van een mooi product of advies. Als software ontwikkelaar houdt het voor mij niet op bij de oplevering van het product, maar service en klanttevredenheid heb ik net zo hoog in het vaandel staan.

De glimlach van de klant, als deze tevreden met het eindproduct ‘de deur uit loopt’, geeft mij de beste voldoening die er is.

Mijn kennis en ervaring

Al vanaf dat ik het mijzelf kan herinneren heeft de techniek mijn aandacht. Altijd bezig op mijn computer, of andere aan het helpen op dit gebied. Hieruit voortkomend ben ik in 2015 begonnen met de opleiding Informatica aan de Avans Hogeschool te Breda.

Tijdens mijn werk bij DON Bureau kan ik datgene wat ik leer direct toepassen en nog verder ontwikkelen. Hierbij hebben vooral technieken op het gebied van ‘Big Data’, software development en procesmatig denken mijn interesse. Hierin denk ik graag mee met de klant over de meest uiteenlopende IT vraagstukken en processen. Ik bijt mijzelf graag vast in het uitwerken van een passende oplossing.

Betrokken bij de volgende projecten